Hoppa till huvudinnehåll

reseförsäkring

 • En av tre finländare reser utan försäkring – tänk på detta då du tar en reseförsäkring

  09.07.2017 Familj

  Ska täcka personskador och skador på egendom eller bagage.

  Sommaren är högsäsong för resor. Oftast går allting bra och resan blir ett soligt och vackert minne. Men ibland går saker inte riktigt som man tänkt sig: man blir sjuk, bestulen eller kanske till och med hela resan blir inställd. Då kan en bra reseförsäkring rädda dig från den finansiella delen av sorgen.

 • Försäkringen betalar hela sjukhusräkningen

  18.11.2014 Österbotten

  Nu har Vasabon Elisabet Rantschukoff fått löfte av sitt försäkringsbolag att de ersätter hennes sjukvårdskostnader i Kina. Enligt reseförsäkringsvillkoren skulle försäkringen inte betala för mer än sju dagar på sjukhus för vård av en kronisk sjukdom.

 • Försäkring täckte inte sjukhusvård i Kina

  23.10.2014 Österbotten

  Läs det finstilta och ställ frågor. Det är Vasabon Elisabet Rantschukoffs råd till alla reseförsäkringstagare. Hon for iväg till Kina i augusti för att jobba som lärare i engelska och för ett par veckor sedan insjuknade hon och lades in på sjukhus.

 • Allt äldre personer kan ta reseförsäkring

  07.05.2014 Inrikes

  Försäkringsbolagen har höjt de övre åldersgränserna för reseförsäkringar under de senaste åren, visar en granskning av Försäkrings- och finansrådgivningen FINE. Det kan ändå vara svårare att teckna en fortlöpande reseförsäkring för de till åren komna.