Hoppa till huvudinnehåll

scrapbooking

 • Fotoramar gjorda av gamla böcker

  Lena Holmström skapar konst av skrot

  22.07.2016Åboland
  Att ge gamla uttjänta prylar ett nytt liv är något som Lena Holmström brinner för. Hon förvandlar böcker och tidningar, gamla klockor, vinlådor, metallskrot och målfärgsrester till fantasifulla konstverk och bruksföremål.
 • ATC-kort

  ATC-kort

  08.12.2010Konst
  ATC står för Artist Trading Cards och är en av de stora hobbytrenderna just nu. Det handlar om konstnärliga byteskort, personliga bilder som man skapar och komponerar själv och sen byter med andra.
 • Låda med receptkort gjorda med scrapbooking och laminering

  Låda med receptkort gjorda med scrapbooking och laminering

  13.12.2009Hobby och hantverk
  En vanlig receptbok kan lätt bli klottig och ofräsch med åren, så gick det åtminstone med Lees gamla receptbok. Så hon bestämde sig för att ge de bästa kakrecepten den bästa behandlingen, scrapbooking och laminering.
 • Trycka egna papper till små häften

  03.05.2009Hobby och hantverk
  Att trycka egna papper för olika hobbyalster och scrapbooking är både enkelt och roligt. Med hjälp av olika stämplar och olikfärgade stämpeldynor kan man lätt skapa personliga papper.
 • Gåva med scarpbookingteknik.

  Ask med scrapbooking av återanvända material

  22.02.2009Hobby och hantverk
  Scrapbooking är otroligt roligt och medryckande men kan bli dyrt att hålla på med. Så här visar Lee på lite alternativa material och att man kan inspireras av denna heta hobby utan att ruinera sig.
 • Scrapbooking

  15.02.2009Hobby och hantverk
  Scrapbooking kunde översättas med urklippsbok, man utgår från ett fotografi och pyntar en sida med minnen och anteckningar och förvarar dem i ett speciellt album. Det här är en starkt växande trend som också hittat till Finland.