Hoppa till huvudinnehåll

parförhållande

 • Kan alla ha tur i kärlek?

  13.09.2017 Inrikes
  Då man står där på kyrktrappan eller i samboskapets flyttdamm är ambitionen förstås ett lyckligt slut. Vissa relationer har dock bättre förutsättningar än andra, säger Ingrid Tollgerdt-Andersson, aktuell med boken Relationer - himmel eller helvete.
 • Vi har ett dåligt sexliv

  06.07.2017 Sex & sånt
  Hejsan! Jag har sällskapat med min pojkvän nu i ett år och vårt sexliv fungerar inte alls, eller ärligt talat så har vi inget sexliv. I början fungerade det bra, men nu har han ingen sexlust över huvud taget. Jag vill jättegärna ha vårt sexliv tillbaka, men jag vet inte alls vad jag ska göra. Problemet sitter till största delen mellan öronen på min pojkvän. Han kan inte se mig som en älskare i sängen och på samma gång mor till hans barn. Jag är rädd för att vårt förhållande tar slut om vi inte får problemet löst. Tack på förhand!
 • Blöder det alltid första gången?

  06.07.2017 Sex & sånt
  Kommer det alltid blod när man förlorar oskulden? För mig kom det väldigt lite blod och det fick min kille att tvivla på att jag varit oskuld. Jag är tjugofyra år.
 • Blåmärken efter sex

  06.07.2017 Sex & sånt
  Hej! Jag och min kille har haft sex, och han knullade så hårt att jag fick blåmärken på mina lår och lite på höfterna. Och jag vågar inte säga att han gör det för hårt. Kan du hjälpa mig?
 • Har åldern någon betydelse?

  15.06.2017 Sex & sånt
  Har åldern någon betydelse egentligen? Är sju och ett halvt år för stor åldersskillnad? Jag är själv femton år gammal.
 • Vad är skeden?

  14.06.2017 Sex & sånt
  Vad är sked för någon sexställning? Vad gör man då?
 • Påverkas sexlusten av antidepressiva?

  14.06.2017 Sex & sånt
  Jag har varit ihop med samma underbara kille i cirka 4 år. I början hade vi jätteofta och superbra sex, men efter de första två åren började det dö ut. Nu har vi sex en gång i veckan om det är en bra vecka. Jag känner att han vill oftare än jag och att min lust drogs ner när jag började äta antidepressiva. Finns det något sätt att höja min sexlust?
 • Vad för slags sexleksaker finns det?

  14.06.2017 Sex & sånt
  Vad för slags sexleksaker finns det och hur ska man prata om att vilja använda dem när man har sex med en kvinna?
 • P-piller receptfritt?

  14.06.2017 Sex & sånt
  Jag och min flickvän undrar var man kan få p-piller ifrån? Är de receptfria på apoteket eller måste man gå till en gynekolog?
 • Pirr i magen. Läppstift på skjortan. Vattenkyssar - här finns era berättelser om längtan!

  08.06.2017 Kultur och nöje
  I våras efterlyste Svenska Yle berättelser om längtan och fick in tiotals berörande och skickligt skrivna texter. Materialet används för en dramaserie för webben som publiceras senare i år. Läs och njut av de fina bidragen.
 • Berndt Arell om partnervåld: "Jag har blivit slagen av både en man och en kvinna"

  06.05.2017 Samhälle
  Berndt Arell har erfarenhet av hur det är att vara utsatt för både kvinnligt och manligt våld i parrelationer. Att som man vara offer för våld i parrelation är belagt med oerhört mycket skam, berättar han.
 • Läsarens våldsberättelse: "Hon slog mig i ansiktet med öppen handflata"

  05.05.2017 Samhälle
  Torsten blev slagen av sin ex-flickvän. Han lever idag i en bra relation men hans tidigare erfarenheter har satt sina spår.
 • Många par grälar om pengar - ekonomiskt våld fortfarande rätt osynligt

  06.04.2017 Åboland
  Många finländska par grälar om ekonomi och pengar. Vi är beredda att diskutera många saker med en ny partner, men ekonomi och pengar tas sällan upp, konstaterar forskare Anniina Kaittila vid Åbo universitet.
 • Unga finländare gör hellre annat än bildar familj

  23.03.2017 X3M
  Finländarna önskar sig i snitt färre barn än tidigare. Dessutom tycker många att det är bättre att få dem lite senare i livet. Men vilka orsaker ligger bakom beslutet att skjuta upp försöken att bli gravid?
 • Isak och Even är årets tv-par

  08.03.2017 X3M
  Hurra för Isak och Even från Skam som har blivit framröstade till årets TV-par. Det är den amerikanska sajten E! Onlines läsare som efter en omröstning nu korat Isak och Even till det bästa paret.
 • Maria Sundblom Lindberg: Skild och schysst

  05.03.2017 Familj
  Det värsta är om kriget fortsätter från varsin adress, skriver Maria Sundblom Lindberg apropå skilsmässor.
 • Påverkar religion och tro ditt förhållande?

  22.02.2017 Sex & sånt
  I kväll är temat för Sex & Sånt religion och hur mycket tro påverkar dejting och förhållanden.
 • Det går bra för finländska parförhållanden

  14.02.2017 Inrikes
  Det sägs ofta att ett lyckligt äktenskap som varar hela livet är en myt. Så är det inte. I finländska parförhållanden älskar man i allmänhet varandra till livets slut, säger sociologen och forskaren Osmo Kontula.
 • Michaela Rosenback: Pengar ger makt att styra förhållandet

  10.02.2017 X3M
  - Vilka aktier gillar du och hur ställer du dig till sparande? Det har ingen någonsin sagt på första dejten. Men kanske vi borde. För ekonomisk ojämlikhet i förhållandet skapar en obalans som kan ge både kort- och långsiktiga följder.
 • "Gemensamt konto bästa lösningen för oss"

  06.02.2017 X3M
  Man blir inte lycklig enbart av pengar men man kan bli olycklig om man är utan. Därför är en finansiell trygghet viktig, säger Filip Björklöf som tillsammans med sambon Jenny Bergholm diskuterar vardagliga ekonomiska beslut nästan varje vecka.

Sidor