Hoppa till huvudinnehåll

jungfrudom

 • Vad är en cytologisk screenundersökning?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Cytologisk screenundersökning?

  Jag är en 30-årig kvinna som har fått en kallelse till en cytologisk screeningundersökning av livmoderhalsen. Är fortfarande oskuld och undrar om jag ändå bör delta i undersökningen. Har inte gått hos gynekolog förut. I informationsbladet står också att det på en del prov görs papa-prov medan det på andra görs HPV-test. Vad är skillnaden?

 • Blöder det alltid första gången?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Första gången och blödningar?

  Kommer det alltid blod när man förlorar oskulden? För mig kom det väldigt lite blod och det fick min kille att tvivla på att jag varit oskuld. Jag är tjugofyra år.

 • Hur kan jag göra för att bli av med min blyghet?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Att träna bort sin blyghet.

  Jag är en kille på tjugotre år som fortfarande är oskuld. Det är det enda jag kan tänka på när jag träffar tjejer, och då blir jag så blyg att jag aldrig vågar snacka med dem. Jag skulle verkligen vilja bli av med blygheten, men hur?

 • Ska jag säga att jag är oskuld?

  14.06.2017 Sex & sånt

  Att ljuga om att vara oskuld.

  Jag ska kanske träffa en kille. Vi har pratat på internet och sen ljög jag för honom när han frågade om sex. Så vad ska jag göra nu eftersom jag ännu är oskuld? Ska jag säga de åt honom före vi träffas eller när vi träffas?

 • Är jag den sista oskulden?

  14.06.2017 Sex & sånt

  20 och oskuld.

  Jag är en snart tjugoårig tjej som inte ännu har haft samlag med någon. Är det onormalt? Har nog hånglat och "använt händerna" med killar, men det känns som om jag skulle vara den enda som ännu är oskuld och snart tjugo år.

 • Märker han att jag är oskuld?

  19.04.2017 Sex & sånt

  Kommer han att märka eller skratta åt mig att jag är oskuld?

  Märker killen att man är oskuld när han sätter in sin penis? Jag täcks inte ha sex med nån när jag ännu är oskuld och tjugoett år gammal. Jag tänker bara på att killen säkert skulle skratta åt mig och jag skulle bli utskämd.

 • Oskuld efter oralsex?

  27.02.2017 Sex & sånt

  När räknas det att man blivit av med oskulden?

  Är man fortfarande oskuld efter att man haft oralsex? Och syns det på snoppen om man är oskuld?