Hoppa till huvudinnehåll

ninjas

 • Ungdomsfilm som innehåller svordomar, kokainköp och barnarbetskraft blev megasuccé

  24.05.2019 Kultur och nöje

  Ternet Ninja har sålt över 900 000 biljetter i Danmark.

  Ternet Ninja är en dansk, animerad ungdomsfilm där man svär, köper kokain, slåss mot mobbare och skildrar barnarbetskraft och dess vidriga förhållanden. Men det är också en film som handlar om vänskap, förälskelse och vikten av att stå upp för sig själv och andra. Och så är den stundvis ganska rolig.

 • Filmrecension: The LEGO Ninjago Movie– alltför vuxen mix för målgruppen?

  22.09.2017 Kultur och nöje

  Högt tempo och tuff jargong i actionlegoförpackning.

  Tv-serieversionen av Ninjago är superpopulär och legosatserna med samma tema säljs i stora lass. Är någon förvånad över att även biovärlden vill ha sin bit av kakan?

 • Japansk ninja och turkisk ishockeyälskare bloggar om Åboland

  16.01.2017 Åboland

  Millenniegenerationen ska lockas att besöka Åboregionen.

  Bloggarna har redan postat bilder och intryck på "alla" sociala medier, och då bloggtexterna senare publiceras hoppas Åboregionen att de ska locka fler turister till våra trakter. Särskilt millenniegenerationen är en svårflörtad grupp.

 • Den blyga samurajen - pojkdrömmen som yrke

  10.12.2015 Kultur och nöje

  Antti Silvennoinen går i Jackie Chans fotspår

  När Antti Silvennoinen var en liten pojke drömde han, som så många andra barn som vuxit upp med Jackie Chans filmer, om att bli ninja eller samuraj. De flesta andra ger ändå upp den drömmen i något skede. Men inte Antti.

 • Ninjafilmer du måste se

  23.08.2014 X3M

  Pirater, gruvarbetare och slambilstömmare i alla ära - historiens hårdaste yrke är förstås den hemlighetsfulle ninjan. Vi ger dig de bästa filmerna om den katanasvingande, shurikenkastande legenden.

 • Uppföljarnas biohelg

  22.08.2014 X3M

  Två efterlängtade filmer anländer till biograferna den här helgen. Vi pratar så klart om Sin City: A Dame to Kill For och Teenage Mutant Ninja Turtles. Vi kryddar också med komedi och historiskt drama.