Hoppa till huvudinnehåll

fälttävling

 • Losvik utsedd till årets förebild

  22.10.2017 Sport

  Priset delades ut i samband med HIHS.

  Finlands Ryttarförbund har valt fälttävlansryttaren Eirin Losvik till årets förebild inom ridsporten. I motiveringen står det att Losvik är en målmedveten ryttare och en förebild för sin omgivning.

 • Tuffa utmaningar väntar för ryttaren Eirin Losvik

  24.08.2017 Sport

  Eirin Losvik vill inte bli proffs, strävar ständigt framåt.

  Steg för steg, klass för klass och år för år har hon klättrat. Ryttaren Eirin Losvik börjar sakta men säkert närma sig toppen inom den stenhårda grenen fälttävlan. Jag känner fortfarande att jag är på väg uppåt, säger 19-åringen till Yle Sporten.

 • Fullträff i Polen - Eirin Losvik EM-klar

  01.05.2017 Sport

  EM i fälttävlan avgörs på Irland kring midsommar.

  Nykarlebyryttaren Eirin Losvik har kvalificerat sig för EM för unga ryttare i fälttävlan på hästen Daffodil's Flamenco. Det står klart efter att duon vunnit en tvåstjärnig tävling i polska Sopot under veckoslutet.

 • Losvik nådde sin bästa JEM-placering

  25.09.2016 Sport

  Avslutade med åtta felpoäng i banhoppningen.

  Eirin Losvik tappade några placeringar i söndagens banhoppning i junior-EM i Italien och slutade på 23:e plats. Det här är ändå hennes bästa placering i fälttävlan i ett mästerskap.

 • Losvik på väg mot bra placering i EM – ”Kan inte vara lyckligare”

  25.09.2016 Sport

  Ligger på 16:e plats inför avslutande banhoppningen.

  Efter två av tre delmoment ligger Eirin Losvik och hästen Daffodil´s Flamenco på 16:e plats i fälttävlan vid junior-EM i Italien. Losvik hade inför EM målsättningen att slå sina tidigare mästerskapsresultat.

 • Eirin Losvik i elden i Italien - siktar på top 20

  21.09.2016 Sport

  Eirin Losvik tävlar i EM i fälttävlan för juniorer i Italien

  Efte två raka 35:e platser har ryttaren Eirin Losvik siktet inställt på att förbättra sin placering rejält när EM i fälttävlan för juniorer kör igång i Montelibretti i Italien.

 • Nytt internationellt toppresultat för Eirin Losvik – tvåa i svenska Segersjö

  06.09.2016 Sport

  Tvåa med hästen Faith i CIC**-klassen.

  Tidigare i sommar tog den unga Eirin Losvik sin första seger i en internationell tävling i fälttävlan och under veckoslutet kom en ny fullträff. Losvik förbereder sig nu för junior-EM.

 • Jankari ville inte gå vidare – behövde inte heller

  09.08.2016 Sport

  Tio straff gjorde att Jankari inte blev bland de 25 bästa.

  Elmo Jankari drog på sig tio fel i den första hoppomgången i fälttävlan och det gjorde att han inte tog sig vidare till finalhoppningen. Något som han heller inte ville.

 • Sista vattenhindret orsakade problem för Jankari

  08.08.2016 Sport

  Se avslutningen på Jankaris terrängritt.

  Elmo Jankari var på väg mot ett felfritt resultat i terrängritten i fälttävlan då han fick problem på det sista vattenhindret. Det resulterade i 20 straffpoäng.

 • Ridsport

  29.07.2016 Sportens sändningar

  Se programmet för ridsport i OS.

  Ridsporten gjorde olympisk debut år 1900 och har funnits med varje gång sedan 1912. I Rio tävlar man i ridsport mellan 6 och 19 augusti.

 • Losvik tog sin första internationella seger: Väldigt oväntat

  14.06.2016 Sport

  Siktar nu mot junior-EM i september.

  Eirin Losvik har fått en bra start på den här säsongen. En andraplats har det blivit tidigare och senaste helg kom fullträffen då hon vann en internationell tävling i fälttävlan i Danmark.

 • Fälttävlan sätter Nykarleby på kartan

  05.09.2015 Sport

  Många unga vill pröva på grenen.

  Nykarleby Ridklubb är en av de klubbar i landet som satsar mest på grenen fälttävlan. Trots att det är en tuff gren så är det många som vill tävla.

 • Mental styrka bakom Eirin Losviks framgång

  06.03.2015 Sport

  - Jag vill att det ska gå lika bra som i fjol, så jag är förstås lite nervös, men det ska nog gå bra, säger fälttävlansryttaren Eirin Losvik hemma i stallet i Nykarleby.

 • Losvik föll i resultatlistan under sista dagen

  17.08.2014 Sport

  Eirin Losvik och hästen Faith lyckades inte nå någon topplacering i junior-EM i fälttävlan i Storbritannien. Bästa finländare var Aino Lavonen.

 • Eirin Losvik vann FM-guld

  08.06.2014 Sport

  Nykarlebyryttaren Eirin Losvik lyckades försvara sitt mästerskap från 2013 då hon på Faith vann junior-FM i fälttävlan i Ypäjä på söndagen. Losviks huvudmål för säsongen är junior-EM i England i augusti.

 • 16-åriga Eirin Losvik siktar på junior-EM

  28.05.2014 Sport

  Eirin Losvik från Nykarleby är en av Finlands mest lovande juniorer inom den stenhårda hästsporten fälttävlan. Hennes huvudmålsättning för i år är junior-EM i augusti.