Hoppa till huvudinnehåll

sminkning

 • Emelie Eriksson har en riktigt bra praktikplats: Sminkar modeller och kändisar i Paris

  02.05.2018 X3M

  Hon jobbar med Harold James som sminkat Angelina Jolie.

  Emelie Eriksson skickade iväg ett mejl och vips lyckades hon landa en drömpraktikplats - nämligen som assistent till make up- och hårstylisten Harold James i Paris. Till hans kundkrets hör bland annat Angelina Jolie och Kendall Jenner.

 • Musiktest: Vad vet du om KISS?

  28.04.2017 Kultur och nöje

  Yle Vegas musiktest!

  Yle Vegas musiktest! Testa dina musikkunskaper och briljera för dig själv eller tävla med kompisen och se vem som får flest poäng!

 • De sminkar sig fina i butiken

  14.07.2015 Västnyland

  Ingåflickor sminkar sig och går sedan ut på byn.

  I Ingå har flickor börjat sminka sig med kosmetika som säljs i en butik i kyrkbyn. Sedan går de ut på byn utan att köpa något.

 • Kaj Korkea-ahos Beatlesmusikal Hey Dude premiärvisas

  15.01.2015 Kultur och nöje

  Det sjuder av aktivitet i sminklogen bakom Louhisalen i Esbo Kulturcentrum. Huvudrollsinnehavarna Alina Huldén, Vilhelm Nurmi och Carolina Råman får sina respektive make-ups. Samtidigt bombaderas de med frågor av Kulturens webbredaktör Peter Lüttge.

 • Så fixar du din egen halloweenmakeup

  01.11.2014 X3M

  Veckoslutskommittén firar halloween. Nicke Aldén bjöd Magnus Hansén på en skrämmande överraskning: Att bli sminkad till en zombie. Här kan du se hur det gick.

 • Reporter får Halloweensminkning

  31.10.2014 Östnyland

  Halloween till ära spökar reporter Erica Vasama ut sig med hjälp av den professionella maskören Meiju Kivikoski och hennes kollega Merili Villak-Keskimäki. Följ med förvandlingen från skönhet till odjur!

 • Varför får inte män sminka sig?

  02.09.2014 X3M

  Rakhyveln ska dras nerifrån upp då man rakar benen. Och man blir rätt snygg av foundation och puder. Det här lär sig Dan i den andra delen av Sex & Sånt webb-tv.