Hoppa till huvudinnehåll

Arvingarna

 • Arvingarna - sista kapitlet i släktsagan

  10.06.2017 Yle Fem

  Tredje och sista säsongen av succéserien.

  Det har gått tre år sedan vi lämnade de fyra arvingarna på Grønnegaard. Efter arvstvister, konstförfalskningar och familjegräl har Emil, Frederik, Gro och Signe slutit fred – men gamla oförrätter är svåra att begrava.

 • Testa dina kunskaper om Arvingarna

  10.06.2017 Yle Fem

  Har du koll på syskonen inför säsong 3.

  Den tredje och sista säsongen av Arvingarna kör snart igång på Yle Fem och Arenan. Har du koll på syskonen, vännerna kring Grønnegaard och alla turerna i serien? Gör vårt test.

 • Hur väl känner du Arvingarna?

  27.03.2015 Titta och lyssna

  Den populära danska tv-serien fortsätter.

  Visst kan du allt om Arvingarna? Testa dig själv!

 • Drömmen om Grønnegaard

  20.03.2015 Yle Fem

  Syskonbanden sätts på prov i andra säsongen av Arvingarna.

  Signe kämpar på för att förvekliga sin dröm om Grønnegaard. Hon har stöd för sina planer hos syskonen – men deras kaotiska liv börjar långsamt få allt större konsekvenser.

 • Det blir mer Arvingarna

  03.12.2014 Titta och lyssna

  Händelserna kring herrgården Grønnegaard på södra Fyn i Danmark har blivit en angelägenhet för människor världen över. Finland är inget undantag. Sista avsnitt av Arvingarna sänds denna vecka i Yle Fem, men det är inte det sista vi sett av syskonen. Ny säsong utlovas.

 • De bästa serierna i oktober

  29.09.2014 X3M

  Höst betyder att vi sveper in oss i filtar och ligger i soffan och tittar på tv-serier. Mys! Nu går vi dessutom in i en ny tv-månad. Här är serierna vi ser fram emot i oktober.