Hoppa till huvudinnehåll

samlag

 • Ryskt självmål redan innan VM-avsparken: Politiker avråder ryska kvinnor från att ha sex med "andra raser"

  14.06.2018 Utrikes

  Ordförande för Dumans familjeutskott är upphovskvinna.

  Ordförande för Dumans utskott för familjer, kvinnor och barn, Tamara Pletneva, vill inte att fotbolls-VM för med sig en likadan våg av "multikulturella" barn som landet såg efter OS i Moskva 1980. Enligt henne själv är det ett klassiskt "kan någon tänka på barnen"-tänk som ligger bakom.

 • Sex och umgänge diskuteras under fair sex-workshoppar i skolor

  12.04.2018 Åboland

  Föreläsning om fair sex i Åbo på torsdag kväll

  Ungdomsakademin ordnar fair sex-workshoppar i finlandssvenska skolor.

 • 26-årig östnylänning dömdes för sexuellt utnyttjande av barn

  08.11.2017 Östnyland

  Mannen hade ett förhållande med en 15-åring.

  Mannen hade haft ett förhållande med en 15-årig flicka som blev gravid. Nu har mannen dömts för sexuellt utnyttjande av barn i Östra Nylands tingsrätt.

 • Högsta domstolen i Indien fattade banbrytande beslut: Sex med barnbrudar är våldtäkt

  11.10.2017 Utrikes

  Den nya klausulen kan vara svår att förverkliga.

  Högsta domstolen i Indien har slagit fast att en man inte längre får ha sex med en minderårig hustru. Den nya klausulen kan ändå vara svår att förverkliga i ett land där barnäktenskap fortfarande hör till samhället.

 • Medicin och andra knep mot tidig utlösning

  19.07.2017 X3M

  Att vara närvarande under sex kan vara bättre än medicin.

  Ett medellångt samlag är kortare än Metallicas låt Nothing else matters. Så till skillnad från vad många kanske tror är det inte så att man måste hålla ut i en halvtimme för att vara ”normal”. Men kommer man för tidigt finns det knep att ta till.

 • Min flickvän har tappat sexlusten

  06.07.2017 Sex & sånt

  Flickvän har ingen sexlust.

  Min flickvän har tappat sexlusten. Hon har ätit p-piller i ett par år och hon verkar aldrig njuta av våra samlag nuförtiden. Vad kan jag göra?

 • Vad betyder fisting?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Vad är fisting?

  Vad är fisting och gör det ont?

 • Jag fejkar orgasmer

  06.07.2017 Sex & sånt

  Fejkar orgasmer och njuter inte längre av sexet alls.

  Jag är en flicka som aldrig har fått orgasm vid samlag med min pojkvän, men jag låtsas. Nu njuter jag inte alls. Vad ska jag göra? Kan han märka att jag fejkar?

 • Jag fantiserar om män som har sex

  06.07.2017 Sex & sånt

  Hur skall ja tolka mina drömmar?

  Jag är en kvinna på 26 år och jag fantiserar mest om gaymän som har sex med varandra. Vad kan det betyda?

 • Det svider när jag kissar

  06.07.2017 Sex & sånt

  Vad skall jag göra om det svider när jag kissar?

  Jag började ha sex för en månad sedan. Vi har alltid haft kondom. Jag har hört att det ska svida ibland när man kissar efter samlag, därför att snoppen gnuggas mot kisshålet. De första gångerna vi hade sex sved det inte, men sedan förra veckan svider det när jag kissar, och ibland svider det också ett tag efteråt och det är svårt att sitta still då. Jag känner mig också kissnödig ofta. Nu har det svidit i 9 dagar... Vad är felet? Är det farligt?

 • Det kliar i mitt underliv, vad beror det på?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Varför kliar det där nere?

  Det kliar i min slida, vad skulle det kunna bero på? Det kliar ganska mycket, fast inte hela tiden. Ibland finns där också vita "flagor" eller något. Efter att jag varit på toa och torkat mig kliar det mest. Jag har inte haft sex så det kan inte vara någon könssjukdom. Hur kan jag behandla det? Jag sover utan trosor och har aldrig tajta byxor men det går inte över. Jag vill helst inte gå till doktor, för det finns ingen ungdomsmottagning där jag bor, och jag kan inte prata med min mamma om sådant här. Finns det något receptfritt medel man kan använda?

 • Säkert gravid om kondomen spricker?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Är jag gravid om kondomen har spruckit?

  Ni har förut skrivit att om kondomen spricker under samlag ska man ta dagen efter-piller, men jag har hört att om man inte är gravid och tar de pillren får man svåra biverkningar så som till exempel kräkningar. Om kondomen spricker, är det säkert att man har blivit gravid då?

 • Min snopp är böjd - är det ett problem?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Normalt med böjd snopp?

  Min snopp är liksom böjd så att den pekar mer eller mindre rakt uppåt. Kommer jag att få problem med samlag eller enbart vissa ställningar?

 • Vad är bondage och fetisch?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Skillnad på bondage och fetisch?

  Jag undrar vad bondage och fetisch egentligen är. Vad är det för skillnad på dem? Och vad är en buttplug? Är nyfiken på att testa på allt det här med min flickvän, men vi har ingen erfarenhet.

 • Kan jag vara gravid trots skydd?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Finns det risk för att jag är gravid?

  Hej! Jag har en fundering angående mens och graviditet. Jag har ätit både p-piller och haft p-ring i flera år, men slutade med det i vintras eftersom jag inte har mått bra av det. Jag och min pojkvän har använt kondom varje gång, men nu funderar jag om jag ändå kan vara gravid? Eller om min mens nu har blivit oregelbunden eftersom jag inte använder något hormonellt preventivmedel mera? Jag tycker att vi borde ha upptäckt ifall kondomen spruckit, men jag är inte helt säker. Borde jag testa mig?

 • Blöder det alltid första gången?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Första gången och blödningar?

  Kommer det alltid blod när man förlorar oskulden? För mig kom det väldigt lite blod och det fick min kille att tvivla på att jag varit oskuld. Jag är tjugofyra år.

 • Blåmärken efter sex

  06.07.2017 Sex & sånt

  Tycker om lugnare sex.

  Hej! Jag och min kille har haft sex, och han knullade så hårt att jag fick blåmärken på mina lår och lite på höfterna. Och jag vågar inte säga att han gör det för hårt. Kan du hjälpa mig?

 • Forskare: Sexuella problem fortfarande svåra att diskutera

  02.07.2017 Österbotten

  Patrick Jern är en av Europas kunnigaste sexualforskare.

  Trots att sexualforskningen gått mycket framåt de senaste 10-20 åren, så har många ännu svårt att ta upp sexuella problem fastän hjälp finns att få, säger Patrick Jern, som är en av Europas kunnigaste forskare inom sexualhälsa.

 • Blir inte våt fast jag känner mig redo

  15.06.2017 Sex & sånt

  Varför blir jag inte våt?

  Jag är en 20-årig tjej som undrar en sak. Jag blir inte så våt "där nere" när jag och min pojkvän smeker varandra. Vi har nu varit tillsammans i snart ett år, men jag vill inte ha sex med honom ännu just på grund av att jag inte blir våt. Annars känner jag mig verkligen redo för det och brukar faktiskt inte vara det minsta nervös. Vad jag undrar är att vad detta kan bero på? Kanske det skulle kunna vara att jag ändå innerst inne är lite nervös, men jag tror inte det.

 • Tänder inte på min partner - vad ska jag göra?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Virtuellt otrogen?

  Jag måste tänka på en het killkompis för att bli kåt när jag ska ha sex med min pojkvän, som jag nog älskar. Skulle aldrig kunna erkänna det även om han frågade. Är jag virtuellt otrogen eller är det helt okej? Jag skäms alltid lite efteråt.

Sidor