Hoppa till huvudinnehåll

elektrisk spänning

 • Så kan Saara Aalto vinna X Factor

  21.11.2016 X3M

  Saara Aalto är nu ett steg närmare finalen i Storbritannien.

  Britterna har fått ett namn sprängfyllt med vokaler att lära sig – Saara Aalto. Nu är hon bland de fem bästa i X Factor och även hela Finland biter på naglarna. Hur nära en seger är hon egentligen?

 • Nord- och Sydkorea möts för att minska spänningen

  22.08.2015 Utrikes

  Bägge länder fortfarande i högsta krigsberedskap.

  Nord- och Sydkorea möttes på lördag i ett försök att minska spänningen vid gränsen mellan länderna. Initiativet kom från Nordkorea på fredag kväll och Sydkorea gick med på förslaget på lördagsmorgonen.

 • Mördarna, nördarna och jag

  02.11.2014 Kultur och nöje

  När man som vuxen återvänder till barndomens läsupplevelser.

  Mycket kan hända när man som vuxen återvänder till barndomens läsupplevelser. Man kan bli besviken, glad eller överraskad. När jag trettio år efter det första besöket än en gång steg in i Maria Langs deckarvärld flammade den upp igen - kärleken.

 • A Most Wanted Man – en film man verkligen vill ha

  10.10.2014 Kultur och nöje

  John Le Carrés spionhistorier har ofta filmatiserats. Med varierande framgång. Ibland är de mer spännande, ibland mindre. Ofta är de eleganta, nästan alltid välspelade. Nu kommer en som levererar på alla fronter.

 • Prisoners – fängslande nagelbitare

  16.01.2014 Kultur och nöje

  ”Prisoners” handlar om något av det värsta som kan hända en förälder. Ens barn försvinner spårlöst och lagens arm är inte lång nog för att anhålla den misstänkte. Frågan är hur långt just Du skulle vara beredd att gå i det skedet?