Hoppa till huvudinnehåll

överbelastning

 • Tunga säsongen över: Neziri kastar in handduken

  16.07.2017 Sport

  Tränaren motiverar valet med att Neziri är överbelastad.

  Nooralotta Neziri kommer med största sannolikhet inte att tävla mer den här säsongen. Vi fattade beslutet i dag. Neziris överbelastning är för svår, säger Neziris tränare Petteri Jouste till Yle.

 • Rektorerna överlupna av jobb

  05.09.2016 Inrikes

  Snart vill ingen längre söka rektorsposter

  Rektorerna klagar över en alltför tung arbetsbörda. Enligt lärarfacket OAJ syns det här redan i att antalet sökande till rektorsposter minskar.

 • Systemkrasch för simskolanmälningar i Vasa

  28.04.2016 Österbotten

  IT-systemen överbelastades.

  Intresset för Vasa stads simskolor var så enormt på onsdagen att systemet kraschade direkt när de elektroniska anmälningarna kunde lämnas in från klockan 8.

 • Riksdagen mål för överbelastningsattack - it-expert inte särskilt oroad

  23.03.2016 Inrikes

  Flera instanser både i Sverige och Finland utsatta.

  Finlands riksdag drabbades under onsdagen av en överbelastningsattack. Flera instanser i både Finland och Sverige har under den senaste tiden drabbats av cyberattacker. De så kan låta värre än de egentligen är. Den finländska it-experten Petteri Järvinen är inte särskilt oroad.

 • Asylsökande i Karis har inte fått en slant

  21.11.2015 Västnyland

  De asylsökande får inga pengar - registret är överbelastat.

  De asylsökande på flyktingförläggningen Raasepori Resort i Karis har ännu inte fått någon mottagningspenning. Orsaken är att Migrationsverkets register är överbelastat och långsamt.

 • Kim Dotcom avstyrde attack mot PSN och Xbox Live

  28.12.2014 Inrikes

  Hackergruppen Lizard Squad har slutat attackera Playstation-nätverket och Xbox Live. Det skriver gruppen på Twitter. Som orsak uppger de att de har nått en överenskommelse med Kim Dotcom.

 • Finländsk hackare bakom spelkonsolattacken

  28.12.2014 Inrikes

  En av hackarna som ligger bakom attacken mot spelkonsoler under julen har kopplingar till Finland, rapporterar den brittiska nyhetskanalen Sky News. Sky News har intervjuat en ung man via Skype, och mannen befann sig då i Finland.