Hoppa till huvudinnehåll

sensationspress (tidningar)

 • "Inte paparazzoernas fel att kändisarna känner sig förföljda" - Sergio Garrido lurpassade en gång en hel månad för en bild

  18.07.2018 Kultur och nöje

  Jobbet som paparazzofotograf är hårt och dagarna långa.

  Sergio Garrido har under de senaste åtta åren jobbat som paparazzofotograf med bas på Ibiza om sommaren och om vintern i New York. Jobbet som paparazzo är hårt och dagarna är långa. Som längst har Sergio suttit och väntat på att få en skymt av en kändis i en månad. Det fotografiet sålde han för 89 000 euro.

 • Ingrid Bergman - karriären, kameran och kärleken

  10.09.2015 Kultur och nöje

  Kameran älskade Ingrid. Och hon älskade den. Gränslöst.

  Ingrid Bergman levde upp varje gång en kamera riktades mot henne. Det var en kärlek så intensiv att män och barn aldrig kunde konkurrera med den. När Stig Björkman fick tillgång till hennes privata arkiv visade det sig att hon dessutom själv gärna filmade. Allt och alla.

 • Tabloid slutar med topless

  20.01.2015 Utrikes

  Den brittiska tabloiden The Sun planerar att slopa sina så kallade "Page Three Girls", det vill säga bilder på unga kvinnor som poserar barbröstade. Kritiker välkomnar beslutet.

 • Prinsessan Diana har omkommit

  30.10.2006 Arkivet

  Den omkomna prinsessan Diana

  Den 31 augusti 1997 rusade en svart Mercedes in i en av pelarna i Ponte de L´Alma tunneln i Paris. Tre av bilens passagerare dog nästan omedelbart, en av dem var Englands älskade prinsessa Diana.