Hoppa till huvudinnehåll

Satin Circus

 • Din generation - hur har det gått för er som är födda samma år?

  30.03.2018 Inrikes

  Skriv in ditt födelseår och få information om hur ni lever.

  Ni som är jämngamla, hur ser livet ut för er idag? Hur många har gift sig, hur många har dött och vad tjänar ni i medeltal? Kolla vad statistiken säger om er som är födda samma år!

 • Schemat för X3M 20:s endagsfestival är släppt

  05.10.2017 X3M

  Här är kvällens schema.

  Yle X3M fyller 20 år, vilket firas med en fullspäckad endagsfestival på The Circus i Helsingfors onsdag 11 oktober. Här är kvällens schema.

 • Satin Circus: ”Vi är ett energiskt band”

  27.01.2017 Yle Fem

  Gruppen aktuell i tv-serien Nästan unplugged.

  Satin Circus är ett bra exempel på ett ungt och ambitiöst band. Stora drömmar och allt är möjligt! Killarna Paul, Krippe, Axel och Olli träffades redan under skoltiden och bestämde sej för att göra musik tillsammans, nu är de aktuella i Nästan Unplugged.

 • Mer liveporträtt i Nästan unplugged

  05.01.2017 Yle Fem

  Andra säsongen bjuder på sex nya artistmöten.

  Välkommen till andra säsongen av underhållningsserien Nästan Unplugged – ett liveporträtt. Under sex lördagkvällar bjuds vi på en musikalisk resa genom tre artisters och tre musikgruppers unika karriärer.

 • Succésommars stora överraskningsfest

  07.08.2015 X3M

  Succésommars stora överraskningsfest

  För att göra Succésommars sista sändning speciell ordnade Simon Karlsson och André Karring en överraskningsfest åt sig själva. Under två timmars tid bjöds det på såväl live-musik och riktiga fotbollsproffs.

 • Musikvideor filmade i en tagning

  06.08.2015 X3M

  En lista över några av de bästa one-shot musikvideona.

  One shot-videor kallas de musikvideor som är filmade i endast en tagning. Vi har listat några av de bästa, och också ställt oss frågan: Hur många gånger har de riktigt fått ta om den där ena tagningen?

 • Det här kommer du att dansa till i värmen - här är sommarlåtarna

  25.05.2015 X3M

  Veckans spellista

  Veckans spellista är fylld av låtar som kan avnjutas i sommarvärmen eller under en sommarkväll på klubben. Luta dig tillbaka och njut eller dansa loss till de härliga tonerna.

 • Kitts chaufför utmanare på Vegatoppen

  08.05.2015 Kultur och nöje

  Paul Oxley´s Unit ny etta och många intressanta utmanare

  Det har hänt mycket på Vegatoppen under veckan som gick. Två av utmanarna kom in på listan medan Saara och Joakim Berg & Lisa Nilsson tog farväl.

 • Röstakrobaten Mariah och poeten Danny

  01.05.2015 Kultur och nöje

  Saara in och Ella ut.

  Nu har hon debuterat som skivartist och Smoukahontas heter nu Saara. Hon blev den enda utmanaren som kom in på Vegatoppen den här veckan.

 • Saara fick inte låta som prostituerad

  24.04.2015 Kultur och nöje

  Smoukahontas gör nu premiär som artist.

  Kim Kronman steg med raketfart från sjätte till första plats på Vegatoppen. Den nästan eviga ettan, Jannike, föll ned ett trappsteg. En av de nya utmanarna imponerade först med sina imitationer och nu gör hon premiär som artist.

 • Han har rest i en ufo

  17.04.2015 Kultur och nöje

  Di Leva rör alltid om i kastrullen.

  Ingen av utmanarna lyckades övertyga publiken och komma in på Vegatoppen den här veckan. I täten ligger fortfarande Jannike men Måns Zelmerlöw knappar in på försprånget hela tiden ju närmare som ESC kommer.

 • Bandet man älskar att hata

  10.04.2015 Kultur och nöje

  Varför är man så stygga mot Nickelback

  Det blev inga större förändringar på Vegatoppen den här veckan. Jannike är fortfarande etta och ingen av utmanarna lyckades ta sig in på listan

 • Lisa sjunger om det fria ordet

  02.04.2015 Kultur och nöje

  Två utmanare in på Vegatoppen

  Kim Kronman gick rakt upp på en andra plats på Vegatoppen med sin nya singel Born again och Jannike Sandström firar sin tionde vecka på listan.

 • Kim om att vara kär.

  26.03.2015 Titta och lyssna

  ESC är snart här men Conchita åkte ut.

  Trots att ESC står för dörren så gick det inget vidare för fjolårssegraren Conchita Würst. Efter bara en vecka på Vegatoppen så föll hon ut.

 • Måns på väg mot toppen

  20.03.2015 Titta och lyssna

  Måns favorit till seger.

  Det gick som många hade gissat i Melodifestivalens final senaste veckoslut. Måns "Semlan" Zelmerlöw vann den mest överlägsna segern någonsin i tävlingen.

 • Conchita utmanar Krista

  13.03.2015 Titta och lyssna

  Solen har börjat att titta fram bakom molen och våren är nästan här. Och på Vegatoppen så blåser det också nya friska vindar.

 • Kurikan nimipäivät inget för Vegatoppen

  06.03.2015 Vega

  Det blev nu dags att ta farväl av långköraren "Till staden vi längtat så" med Nina Lassander och Frida Andersson. Hela 21 veckor var den med på Vegatoppen.

 • Nightwish slängde ut Scorpions

  27.02.2015 Titta och lyssna

  Det har igen varit stor aktivitet på Vegatoppen och veckans överraskning är inhemska Nightwish som gick rakt upp på en tredje plats.

 • UMK – en kamp mellan musik och fenomen

  26.02.2015 X3M

  På lördagen når årets upplaga av Tävlingen för ny musik UMK sin höjdpunkt. Bara ett bidrag kan vinna, och den stora frågan nu är ifall det blir en välproducerad låt eller ett stort fenomen folket vill skicka till Wien i maj.

 • Satin Circus stärker positionen inför UMK

  20.02.2015 Titta och lyssna

  Det blev en del omställningar på Vegatoppen den här veckan. Satin Circus har gått upp på en tredje plats och utmanar nu Roger Pontare inför nästa vecka.

Sidor