Hoppa till huvudinnehåll

Satin Circus

 • Satin Circus porträtteras i det fjärde programmet av Nästan unplugged.

  Satin Circus: ”Vi är ett energiskt band”

  27.01.2017Yle Fem
  Satin Circus är ett bra exempel på ett ungt och ambitiöst band. Stora drömmar och allt är möjligt! Killarna Paul, Krippe, Axel och Olli träffades redan under skoltiden och bestämde sej för att göra musik tillsammans, nu är de aktuella i Nästan Unplugged.
 • Jari Sillanpää i säsongspremiären av Nästan unplugged.

  Mer liveporträtt i Nästan unplugged

  05.01.2017Yle Fem
  Välkommen till andra säsongen av underhållningsserien Nästan Unplugged – ett liveporträtt. Under sex lördagkvällar bjuds vi på en musikalisk resa genom tre artisters och tre musikgruppers unika karriärer.
 • Simon och André hade party.

  Succésommars stora överraskningsfest

  07.08.2015X3M
  För att göra Succésommars sista sändning speciell ordnade Simon Karlsson och André Karring en överraskningsfest åt sig själva. Under två timmars tid bjöds det på såväl live-musik och riktiga fotbollsproffs.
 • Kiesza i musikvideon till Hideaway.

  Musikvideor filmade i en tagning

  06.08.20152X3M
  One shot-videor kallas de musikvideor som är filmade i endast en tagning. Vi har listat några av de bästa, och också ställt oss frågan: Hur många gånger har de riktigt fått ta om den där ena tagningen?
 • Svenska DJ-duon Nause består av Leonard Scheja och Jacob Criborn. Deras främsta hits är "Made Of" och "Hungry hearts".

  Det här kommer du att dansa till i värmen - här är sommarlåtarna

  25.05.20152X3M
  Veckans spellista är fylld av låtar som kan avnjutas i sommarvärmen eller under en sommarkväll på klubben. Luta dig tillbaka och njut eller dansa loss till de härliga tonerna.
 • david hasselhoff

  Kitts chaufför utmanare på Vegatoppen

  08.05.2015Kultur och nöje
  Det har hänt mycket på Vegatoppen under veckan som gick. Två av utmanarna kom in på listan medan Saara och Joakim Berg & Lisa Nilsson tog farväl.
 • Röstakrobaten Mariah och poeten Danny

  01.05.2015Kultur och nöje
  Nu har hon debuterat som skivartist och Smoukahontas heter nu Saara. Hon blev den enda utmanaren som kom in på Vegatoppen den här veckan.
 • Sara Maria Forsberg

  Saara fick inte låta som prostituerad

  24.04.2015Kultur och nöje
  Kim Kronman steg med raketfart från sjätte till första plats på Vegatoppen. Den nästan eviga ettan, Jannike, föll ned ett trappsteg. En av de nya utmanarna imponerade först med sina imitationer och nu gör hon premiär som artist.
 • Thomas di leva

  Han har rest i en ufo

  17.04.2015Kultur och nöje
  Ingen av utmanarna lyckades övertyga publiken och komma in på Vegatoppen den här veckan. I täten ligger fortfarande Jannike men Måns Zelmerlöw knappar in på försprånget hela tiden ju närmare som ESC kommer.
 • Nickelback

  Bandet man älskar att hata

  10.04.2015Kultur och nöje
  Det blev inga större förändringar på Vegatoppen den här veckan. Jannike är fortfarande etta och ingen av utmanarna lyckades ta sig in på listan
 • Lisa Nilsson

  Lisa sjunger om det fria ordet

  02.04.2015Kultur och nöje
  Kim Kronman gick rakt upp på en andra plats på Vegatoppen med sin nya singel Born again och Jannike Sandström firar sin tionde vecka på listan.
 • Promobild för skiva

  Kim om att vara kär.

  26.03.2015Titta och lyssna
  Trots att ESC står för dörren så gick det inget vidare för fjolårssegraren Conchita Würst. Efter bara en vecka på Vegatoppen så föll hon ut. In kom i stället Meghan Trainor som slog igenom med dunder och bra i somras med låten "All about that bass". En av utmanarna den här veckan är Kim Kronman som nu har kommit ut med sin andra singel, Born again.
 • Måns Zelmerlöw vann Melodifestivalen.

  Måns på väg mot toppen

  20.03.20153Titta och lyssna
  Det gick som många hade gissat i Melodifestivalens final senaste veckoslut. Måns "Semlan" Zelmerlöw vann den mest överlägsna segern någonsin i tävlingen. Låten bygger långt på den geniala ljusshowen som ser enkel ut i rutan men den är allt än enkel att genomföra live. Allt skall klaffa på millimetern.
 • Österrikes Conchita Wurst vinner Eurovisionen.

  Conchita utmanar Krista

  13.03.2015Titta och lyssna
  Solen har börjat att titta fram bakom molen och våren är nästan här. Och på Vegatoppen så blåser det också nya friska vindar. Efter 15 veckor flög Paul Oxley´s Unit ut och så gick det också för Nightwish efter bara 2 veckor på listan. In kom i stället Ella Henderson och Måns Zelmerlöw med dunder och brak.
 • Pertti Kurikan Nimipäivät står som segrare på UMK-scenen.

  Kurikan nimipäivät inget för Vegatoppen

  06.03.2015Vega
  Det blev nu dags att ta farväl av långköraren "Till staden vi längtat så" med Nina Lassander och Frida Andersson. Hela 21 veckor var den med på Vegatoppen.
 • nightwish

  Nightwish slängde ut Scorpions

  27.02.2015Titta och lyssna
  Det har igen varit stor aktivitet på Vegatoppen och veckans överraskning är inhemska Nightwish som gick rakt upp på en tredje plats. Det betyder att det blev ett kort besök för tyska metallarbetarna Scorpions. I övrigt är Jannike fortfarande helt överlägsen och litet överraskande så föll Satin Circus nu ner till tredje plats trots att det är aktuella i UMK-finalen i morgon.
 • Tävlarna i UMK:s första deltävling år 2015.

  UMK – en kamp mellan musik och fenomen

  26.02.2015X3M
  På lördagen når årets upplaga av Tävlingen för ny musik UMK sin höjdpunkt. Bara ett bidrag kan vinna, och den stora frågan nu är ifall det blir en välproducerad låt eller ett stort fenomen folket vill skicka till Wien i maj.
 • Satin circus.

  Satin Circus stärker positionen inför UMK

  20.02.2015Titta och lyssna
  Det blev en del omställningar på Vegatoppen den här veckan. Satin Circus har gått upp på en tredje plats och utmanar nu Roger Pontare inför nästa vecka.
 • Jannike Sandström och Linda Thompson.

  Överlägsen etta på Vegatoppen

  13.02.20152Titta och lyssna
  Engagemanget på Vegatoppen fortsätter att växa både bland lyssnarna och gruppernas och artisternas egna stödtrupper. Men överlägsen etta är fortfarande Jannike med Hallowed ground.
 • Bild på jannike sandström

  Rekord på Vegatoppen

  05.02.20152Titta och lyssna
  Den senaste veckan blev den livligaste i hela Vegatoppens historia. Lyssnarna har engagerat sig mer än någonsin och man kan också se att många av de inhemska artisterna har sina egna fans som aktiverar sig. Jannike är fortfarande etta med låten som Elvis Presleys sista sambo skrev texten till och också i övrigt var det väldigt små förändringar på listan.