Hoppa till huvudinnehåll

erotiska serier

 • Släktingarna nöjda med bilden av Tom of Finland

  22.02.2017 Åboland

  "Det finns en helt vanlig människa bakom pseudonymen."

  - Alla märker att det finns en helt vanlig människa bakom pseudonymen, förklarar Laaksonens nevö Tapani Vinkala i en intervju för Yle.

 • Kampanjen "I am Tom of Finland" blev succé på sociala medier

  16.02.2017 Inrikes

  Också utomlands har kampanjen fått uppmärksamhet.

  Kampanjen I am Tom of Finland har blivit en succé, och sprider sig snabbt på sociala medier. Också utomlands har kampanjen fått uppmärksamhet. Kampanjens syfte är att stöda mod, kärlek och frihet.

 • Tom of Finland-musikalen har urpremiär i Åbo

  26.01.2017 Åboland

  Skådespelaren Anna Victoria Eriksson gästade Yle Åboland.

  Touko Laaksonens livsberättelse visas nu också på Åbo stadsteaters scen i Logomo. Pjäsen rör sig kring Laaksonens konst och de händelser som gav honom inspirationen till de kontroversiella teckningarna.

 • Fräcka historier säljer

  26.01.2015 Kultur och nöje

  Hur skriver man en text som får kinderna att rodna, pulsen att stiga och underlivet att bulta? De senaste åren har man kunnat se ett uppsving för den erotiska romanen, inte minst tack vare E L James trilogi ”Femtio nyanser”.

 • Tom of Finland i Finland

  25.01.2011 Arkivet

  Tom of Finlands konst för första gången i Finland

  Länge var Tom of Finland känd internationellt, men inte i sitt hemland. Med sina bilder av muskulösa män betydde han mycket för homoerotisk konst och gaykultur. På 90-talet fick man för första gången se Tom of Finlands konst på galleri i Finland.