Hoppa till huvudinnehåll

organisering

 • Raseborg grupperar stadens fastigheter för att spara pengar

  22.04.2016 Västnyland

  Målet är att spara en miljon euro.

  Arbetet med att effektivera Raseborg fram till år 2020 framskrider i rask takt. En av åtgärderna är att se över hur staden hanterar sina fastigheter och genom det spara upp till en miljon euro.

 • Landskapsförbundet stakar ut nya vårdsorganisationen

  01.12.2015 Österbotten

  Första mötet om tre veckor.

  Österbottens förbund kallar till möte med kommunernas representanter den 21 december. Dagen blir avstamp för den nya vårdorganisationen.

 • Unik mathjälp inleds i Vanda

  17.11.2014 Huvudstadsregionen

  Vanda stad satsar stort på att styra överbliven mat från butikerna till invånare som behöver mathjälp. Staden ska ta i bruk ett nytt mathjälpskoncept i samarbete med Vanda kyrkliga samfällighet, lokala matbutiker och den tredje sektorn.

 • Skapa ordning i ditt liv och bli lyckligare

  10.05.2014 Vega

  Känner du att ditt hem och ditt liv är kaotiskt? Har du svårt att få ordning på röran i skåp, lådor och hyllor eller är det tiden som aldrig verkar räcka till? Då kan en organiseringskonsult vara svaret på dina böner.

 • Avloppsvatten i patientrum - ännu en byggnad töms på sjukhuset

  25.10.2013 Österbotten

  Personalen skyfflar avloppsvatten från golvet. Nu måste en byggnad till tömmas på Vasa centralsjukhus. Hela byggnaden ska tömmas efter årsskiftet, men avdelning EP i bottenvåningen måste flytta redan nu. Då ett rör läckte fick en patient och skötare avloppsvatten på sig, berättar avdelningsskötare Irja Öström.