Hoppa till huvudinnehåll

chefsträning

 • Gallup i Sjundeå Cup – en storfavorit till ny landslagstränare

  16.05.2015 Sport

  Handbollsfolket ense om vem som tar över landslaget

  Mikael Källman meddelade för en knapp vecka sedan att han inte tänker fortsätta träna herrlandslaget i handboll. En efterträdare skall utnämnas på måndag och om man får tro handbollsfolket i Sjundeå Cup så finns det en storfavorit.

 • Tre Kronor lider av KHL-spel

  27.10.2014 Sport

  KHL håller inte paus under EHT-turneringen i Helsingfors nästa veckoslut. Beslutet drabbar Sveriges tre kronor hårt eftersom flera spelare tvingas tacka nej till landslagsspel.

 • Iordanescu tar över Rumäniens roder

  27.10.2014 Sport

  Det rumänska fotbollslandslaget har fått en ny chefstränare. Anhel Iordanescu tar över ansvaret, och det för tredje gången i karrären.

 • Pekka Lyyski får fortsätta

  12.06.2014 Sport

  Det har spekulerats mycket om IFK Mariehamns svaga framgång under den senare tiden i fotbollsligan. Ännu mera har det spekulerats om chefstränaren Pekka lyyski borde avskedas. IFK Mariehamns klubbdirektör Peter Mattsom säger på torsdag bestämt att några planer på att avskeda Lyyski inte finns.

 • Nu officiellt - van Gaal tar över ManU

  19.05.2014 Sport

  Holländaren Louis van Gaal är Manchester Uniteds nya manager i Premier League. Van Gaal som för tillfället är det holländska fotbollslandslagets chefstränare inleder sitt nya jobb i juli.

 • VPS litar på Olli Huttunen

  05.05.2014 Sport

  VPS som spelar i fotbollsligan har förlängt kontraktet med sin chefstränare Olli Huttunen. Huttunen vars nuvarande kontrakt skulle ha gått ut efter den pågånde säsongen, fortsätter som VPS tränare i tre år till.

 • Jukka Jalonen avskedades

  04.04.2014 Sport

  Jukka Jalonen har blivit avskedad från sin post som KHL-klubben SKA St. Peterburgs chefstränare. Jalonen fick beskedet efter att SKA St. Petersburg i semifinalskedet i sin konferens förlorat mot Lokomotiv Jaroslavl.