Hoppa till huvudinnehåll

klassificeringar

 • Ny sand och ingen vass på Knipans badstrand i Ekenäs

  27.02.2018 Västnyland

  Raseborgs stad hoppas att vattenkvaliteten blir bättre.

  Knipans badstrand i Ekenäs har fått ny sand och vassen utanför stranden har tagits bort. Raseborgs stad hoppas att vattenkvaliteten nu ska bli bättre.

 • Badvattnet vid Björkudden i Ingå får toppbetyg

  10.11.2016 Västnyland

  Vattenkvaliteten vid Knipans stämplas fortfarande som dålig.

  Vattenkvaliteten vid Knipans badstrand i Ekenäs klassificeras som dålig också under badsäsongen 2017. Av de större badstränderna i Västnyland är Björkuddens badstrand i Ingå den enda som får utmärkta vattenbetyg.

 • Lännen Media: Gruvorna i Finland ska få klassificeringssystem

  13.07.2015 Inrikes

  Klassificeringen ska fungera som kreditbetygen.

  De finländska gruvorna får ett klassificeringssystem enligt hur ansvarsfulla de är, skriver Lännen Media. Systemet träder i kraft nästa år och berättar hur väl gruvorna beaktar miljöaspekter.

 • Din hårfärg kan avslöja mer än du tror

  24.04.2014 X3M

  Alla har vi hört blondinskämt och fördomar om ”den dumma blondinen”. Men har du hört talas om Den Sagolika Blondinen eller Den Queerfeministiska Blondinen?

 • Finland fick bästa kreditbetyg igen

  14.01.2013 Inrikes

  Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's har gett Finland bästa möjliga betyg, en AAA-klassificering, för finska statens kredit. För ett år sedan var Finlands utsikter negativa.

 • Moody's sänkte Nokia till skräpklassen

  15.06.2012 Ekonomi

  Kreditvärderingsinstitutet Moody's har sänkt Nokias kreditklassificering till skräpklassen. Klassificeringen gäller Nokias långfristiga lån. Kreditvärderingsinstitutet Fitch håller också Nokia under uppsikt.