Hoppa till huvudinnehåll

lådor

 • Vilken flyttlåda är bäst?

  29.06.2016 Strömsö

  Priset på lådan avgjorde inte det här testet.

  Att flytta är jobbigt, speciellt om man har dåliga hjälpredskap när man packar ner sina saker. Vilken flyttlåda i papp fungerar bäst? Ett test visar att priset inte avgör den här frågan.

 • Tittskåp

  04.11.2013 Strömsö

  tittskåp av kartong

  Att skapa egna små världar i lådor är inget nytt, men alltid lika kul. Ta fram dina vackraste lådor och skapa unika tittskåp!

 • Ikea bygger flyktingskydd

  28.06.2013 Utrikes

  FN meddelar att de vänder sig till Ikea för att bygga bättre skydd åt flyktingar. De ska vara hållbara och lätta att sätta upp. Ikea levererar dem naturligtvis i platta lådor.

 • Morsdag för baltiska mammor

  10.05.2013 Huvudstadsregionen

  Tusentals lådor med schampo, kex och kritaskar är redo att köras iväg till familjer i Lettland och Litauen. Marthor i huvudstadsregionen och Österbotten har lyckats fylla en långtradare med morsdagspaket.

 • Ölsnåla brandmän i Loppis

  16.11.2012 Inrikes

  Frivilliga brandkåren i Loppis klarade inte av att hålla tassarna borta från ölbackar som hade fallit från en långtradare som välte i Loppis för två veckor sedan. En brotttsanmälan om snatteri gjordes, brandmännen erkände sig skyldiga men det blir inget åtal eftersom målsägande inte kräver straff.

 • Kalkoner kan fortfarande transporteras för trångt

  15.07.2012 Inrikes

  Livsmedelsverket Evira har ännu inte gett klara direktiv för hur stora burar för kalkoner ska vara. Utan en minimistorlek transporteras de flesta kalkoner i för små burar.

 • Lådor blir skåp

  18.09.2011 Bygga och bo

  Återvinn lådor

  Kasta inte bort hela möbeln fast en del av den är sönder. Två överblivna lådor kan komma väl till pass om du plötsligt behöver ett litet skåp.

 • Vår traditionella julmat

  15.12.2009 Arkivet

  Gör den stressade nutidsmänniskan julmaten själv?

  Är det så att den stressade och inkompetenta nutidsmänniskan inte kan göra traditionell julmat mera? Och äter ungdomen ens julmat?

 • Låda med receptkort gjorda med scrapbooking och laminering

  13.12.2009 Hobby och hantverk

  En vanlig receptbok kan lätt bli klottig och ofräsch med åren, så gick det åtminstone med Lees gamla receptbok. Så hon bestämde sig för att ge de bästa kakrecepten den bästa behandlingen, scrapbooking och laminering.

 • Förvaringslåda

  06.03.2005 Bygga och bo

  Förvaringslåda av kryssfaner.

  Jim bygger en smart förvaringslåda av kryssfaner.