Hoppa till huvudinnehåll

Franziska Hildebrand

 • Mixedstafettsegrar till Italien och Frankrike – Norge hade en dålig dag på vallen

  18.02.2019 Sport

  Italien och Frankrike sköt sig till stafettsegrar.

  Den sista tävlingsdagen i Soldier Hollow bjöd på stafettdramatik i de två mixedstafetterna. Med säkert skytte säkrade Italien segern i sprintstafett mixed medan Frankrike sköt sig till seger i mixedstafetten. Favoriten Norge hade en bedrövlig dag på vallen.

 • Positivt VM-genrep för Kaisa Mäkäräinen – tog ny pallplacering

  16.02.2019 Sport

  Åkte på tre straffrundor men slutade trea i jaktstarten.

  Kaisa Mäkäräinen tappade nästan en minut till täten efter det första skyttet men sedan disponerade hon sina krafter rätt och det gav utdelning. Mäkäräinen åkte i mål som trea i den sista tävlingen inför VM.

 • Resetrubbel störde inte Kaisa Mäkäräinen – ruskigt stark skidåkning bäddade för efterlängtad pallplacering

  14.02.2019 Sport

  Mäkäräinen har ett bra utgångsläge inför jaktstarten.

  Kanske börjar det vända mot det bättre hållet för Kaisa Mäkäräinen. I dagens sprint i Salt Lake City flög hon fram i spåret och missade bara ett skott. Det gav en andra plats i tävlingen och ett bra utgångsläge inför lördagens jaktstart.

 • Hoppet i praktiken ute: Mäkäräinens missar bäddar för Kuzminas totalseger

  18.03.2018 Sport

  Avståndet i världscupen nu uppe i 52 poäng.

  Två bommar i det sista skyttet satte stopp för Kaisa Mäkäräinens hopp om en framskjuten placering i Holmenkollens skidskyttejaktstart. Anastasija Kuzmina ryckte upp ett stort försprång i totalcupen.

 • Mäkäräinen fick ledig eftermiddag – katastrofstart bäddade för bottennapp

  10.12.2017 Sport

  Finland flaggades av efter tre etapper.

  Efter Kaisa Mäkäräinens pallplats i lördagens individuella lopp hade Finlands skidskyttedamer betydligt mindre orsak till jubel efter dagens stafett. Finland flaggades av efter tre etapper.

 • Tyskland överlägset även utan Dahlmeier

  05.03.2017 Sport

  Sverige nära en plats på prispallen.

  Tyskland är särklass då det kommer till stafetter den här säsongen. Trots att Laura Dahlmeier stod över tävlingen blev det seger i Pyeongchang.

 • Svårtippad damstafett när toppdamer står över

  05.03.2017 Sport

  Dahlmeier åker inte i det tyska laget.

  Tyskland har vunnit säsongens alla fyra stafetter. Men den här gången får tyskarna klara sig utan Laura Dahlmeier och det kan betyda att segersviten bryts.

 • På tv i dag: Damstafett med två favoriter

  22.01.2017 Sport

  Tyskland och Frankrike kämpar om segern.

  Damstafetten idag är en kamp mellan två nationer, Tyskland och Frankrike. Båda har bästa lag på benen och kommer att vara omöjliga att slå för de övriga. Damstafett kl 15.40 TV2

 • Fortsätter Mäkäräinens segersvit i Pokljuka?

  10.12.2016 Sport

  Skyttet måste fungera om det skall bli seger.

  De tre senaste säsongerna har Kaisa Mäkäräinen alltid lyckats knipa en seger i Pokljuka. Chansen finns att fortsätta den sviten i dag i jaktstart, men det blir en tuff uppgift. Damer jaktstart kl. 15:40 TV2

 • Tyskland överlägsen i mixedstafett!

  08.02.2016 Sport

  Tyskland dominerade mixedstafetten i Canmore.

  Tyskland vann överlägset mixedstafetten i världscupen i skidskytte i Canmore. Det tyska laget gjorde en solid insats och vann med en segermarginal på en dryg minut före tvåan Italien.

 • Tuff dag på kommande för Mäkäräinen

  12.12.2015 Sport

  Pallplacering kräver fantomlopp av Mäkäräinen.

  Jaktstarten i skidskyttevärldscupen i Hochfilzen kommer att bli en tuff utmaning för Kaisa Mäkäräinen. Gårdagens bommar i sprinten gör att det idag kommer att krävas en så gott som perfekt insats om det skall bli en pallplacering. Damer jaktstart kl.12:25

 • Mäkäräinen och utmanarna

  03.12.2015 Sport

  Kaisa Mäkäräinen favorit inför årets skidskytte säsong.

  Kaisa Mäkäräinen kan ses som favorit i årets världscup i skidskytte. Då värsta konkurrenten Darja Domratjeva står över säsongen, på grund av hälsoproblem, får Mäkäräinen ensam axla pressen som förhandsfavorit.

 • Damerna i stafett

  13.03.2015 Sport

  Skidskytte-VM i Kontiolahti fortsätter idag med stafett för damer. De tjeckiska damerna har varit dominanter i säsongens tidigare stafetter men favoritskap har vägt lätt i VM. Kampen om mästerskapet kommer att bli tuff. Stafett kl. 18:00 TV2 och Yle Arenan