Hoppa till huvudinnehåll

trollkonster

 • Hundarnas tur att regera på Youtube

  28.03.2014 X3M

  Trollkonstnären och mentalisten Jose Ahonen står för det nyaste finländska Youtube-fenomenet. Hans video där han trollar för hundar har spridits med väldig fart under den senaste veckan Han blir redan igenkänd på gatan och han har också fått uppmärksamhet i USA.

 • ”Trollkonster är en känsla”

  31.01.2014 Huvudstadsregionen

  -Det finns de som vill fundera på hur tricken går till, och de som bara hoppar direkt med i känslan. Så beskriver den prisbelönte trollkonstnären Robert Jägerhorn sin publik.

 • Gaffelvridning i God morgon Östnyland

  02.10.2013 Östnyland

  Magiker Kimmo Erkkilä gjorde trollkonster i onsdagens morgonsändning. Se magisk video!

 • Nordens största konstnärinna i magi

  04.09.2013 Kultur och nöje

  ”Nordens största konstnärinna i magi, fröken Pauline Wilhelmine Schmidt kommer att inom kort gifva nogra föreställningar i den högre salongsmagin i Uleoborg.” Detta rapporterade Uleåborgs Tidning den 27 oktober 1887. Elisabeth Sandelin har skrivit en bok om sin morfars mor.

 • Magiker svävade på gatorna i London - se video

  29.06.2013 Kultur och nöje

  Londonborna fick sig en rejäl överraskning tidigare i veckan när magikern Dynamo utförde sitt leviteringstrick på stadens gator. Dynamo svävade bredvid en röd double-decker-buss som körde omkring i staden, skriver The Sun.

 • Enkelt trolleritrick

  05.04.2013 Vega

  Vill du imponera på barn eller barnbarn? Här avslöjar Lördax ett litet trolleritrick som vem som helst lär sig i ett nafs.

 • Brakförlust i EFT

  29.04.2012 Sport

  Finlands sista match mot Sverige i Euro Floorball-turneringen i innebandy i Schweiz slutade i en bedrövlig förlust med siffrorna 5-13.

 • Spöket på Torgare prästgård

  31.10.2008 Arkivet

  I Kronoby har många sett spöket efter en hängd präst.

  På Torgare prästgård i Kronoby har många sett spöket efter en hängd präst. Söndagsöppet besöker gården. Vi får dessutom höra om andra spöken i Österbotten.