Hoppa till huvudinnehåll

knappar

 • Kasper Strömman om design: Knappar

  20.03.2018 Bildkonst och design

  Varför knäpps blusar som på Venus och skjortor som på Mars?

  Varför knäpps blusar som på Venus och skjortor som på Mars?

 • Knappar, smycken och nyckelringar med resin

  11.03.2016 Mat och fritid

  Kapsla in det du tycker är vackert eller har attityd.

  Så här gör du själv genomskinliga delar med olika innehåll - de kan sedan bli unika och personliga knappar, smycken, hängen, dekorationer eller nyckelringar.

 • Återvinn kläder och accessoarer

  04.09.2015 Hobby och hantverk

  Tips på återvinning

  Lee Esselström samlar på gamla kläder och accessoarer som kan återanvändas och bli fantasifulla och vackra kreationer. Här får du tips till nästa garderobstömning.

 • Bling-bling och mintgröna knappar i en av Borgås äldsta affärer

  05.03.2015 Östnyland

  Knapp-Boden i Borgå är full av färger, former och lekfulhet. Affären har varit en inspirationskälla för alla syglada redan i 55 års tid.

 • Knappar och pärlor av trä

  16.09.2014 Hobby och hantverk

  Gör dina egna knappar och pärlor av små kvistar som hittas på marken på skogsstigar eller i diken. Du kan också återanvända en träställning som t ex en vinställning från loppis. Borra ett eller två hål i en lagom lång bit så har du en knapp eller pärla som kan dekoreras i det oändliga om du så tycker!

 • Nytt FM-guld för Tomas Söderlund

  17.02.2013 Västnyland

  IF Raseborgs Tomas Söderlund knep sitt tredje finländska mästerskap i seniorklassen inomhus på söndagen i Jyväskylä. Hangö IK:s Linda Sandblom steg också upp på prispallen i damernas höjd.

 • Vinnande lag och förlorande jag

  19.06.2012 Fotbolls-EM 2012

  Det finns knappast någon fotbollstränare som inte skulle villa ha spelare som Robben, Huntelaar, van Persie eller Sneijder i sitt lag. Utöver denna kvartett saknades det inte kvalitet på de övriga positionerna i de Holländska fotbollslandslaget som snöpligt föll ur EM-turneringen.

 • Kallio startar från den sjätte rutan

  19.05.2012 Sport

  Mika Kallio lyckades fint i tidskvalet i Moto2 klassen i Frankrike. Kallio startar från den sjätte rutan. Spanjoren Marc Marquez startar från den första rutan.

 • Ring med knapp eller pärlor

  25.05.2008 Hobby och hantverk

  Återanvänd udda och gamla knappar

  Har du en knappsamling? Det är en ren guldgruva tycker Lee. Här får du några tips på hur du kan ge udda knappar nytt liv.