Hoppa till huvudinnehåll

behåring

 • Farligt att onanera för tidigt?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Kan man börja onanera för tidigt?

  Kan det vara skadligt att runka innan snoppen är tillräckligt utvecklad? Jag är 14, snart 15 år gammal, och min snopp utvecklas inte alls. Jag har bara lite hår ovanför snoppen men inget på pungen, är det normalt? Hjälp!

 • Kan man ha blont könshår?

  06.07.2017 Sex & sånt

  Normalt med blont könshår.

  Jag är en 15-årig kille som undrar en sak. Jag vet att det finns mörk könsbehåring, men jag kommer inte ihåg att jag någonsin skulle ha sett naturligt ljus könsbehåring. Finns det sådan? Kan man färga sitt könshår?

 • Kan man raka rumpan?

  15.06.2017 Sex & sånt

  Behåring vid rupan.

  Hej, jag är en 15-årig tjej. Jag har inte något hemskt allvarligt problem, men ett sådant som verkligen stör mitt sociala liv och mitt sexliv. Det är nämligen så att jag har behåring i baken. Det finns ganska mycket hår där, och de flesta är svarta. Det ser hemskt ut, och det är verkligen pinsamt att duscha med sällskap. Jag har en pojkvän, och vi har stabilt sexliv, men jag måste hela tiden vara rädd för att han ska fara med händerna och smeka mig där... Kan man raka sig där? Eller vaxa? Snälla, hjälp mig!

 • Nippor av rakning

  19.04.2017 Sex & sånt

  Nippor efter att man rakat sig där nere.

  Jag är en 13-årig tjej som har rakat mig där nere och nu har jag en massa nippor och det kliar helt massor! Jag undrar om det finns någon salva som man kan stryka på efter att man har rakat sina könshår, så att det inte skulle klia så mycket?

 • Pappans cancer driver Thomas att jobba för Movember

  20.11.2016 X3M

  Thomas i Mainstreet Äijät upplyser om prostatacancer.

  November är månaden då vi uppmanas låta våra mustascher växa. Movember är här, men ibland glömmer vi varför. Syftet med månaden är att upplysa om prostatacancer och det är just vad Thomas i Mainstreet Äijät jobbar med.

 • Kroppen, snoppen och snippan i en serie om puberteten

  03.11.2016 Vetamix

  Serien Pubertet är en avklädd resa i den växande kroppen.

  Hormonerna skapar förvirring och den egna kroppen kan kännas främmande och konstig. I "Newtons serie om puberteten" går programvärd Line Jansrud igenom vad som händer i kroppen under puberteten på ett lättfattligt, handgripligt och humoristiskt sätt.

 • Måste man använda raklödder?

  14.09.2016 Sex & sånt

  Vad gör raklöddret egentligen?

  Hej! Jag är en 15-årig pojke som undrar om man måste ha raklödder när man rakar mustaschen Jag har rakat mig två gånger utan raklödder och det går bra. Men kan det hända något, till exempel att man får röda nippor på huden?

 • Om ungdomars kalufser, påsmetade ansikten och sexualliv

  14.03.2012 Arkivet

  Redaktör Ulla Gyllenberg diskuterar med ungdomar.

  Redaktör Ulla Gyllenberg diskuterar med ungdomar om deras utseende, om långt, stripigt hår och påsmetade ansikten. Men hon benar också vidare under ytan och frågar hur man kan tala om alkohol, pengar och sex med de unga.

 • Musikalen Hår på Svenska Teatern

  08.09.2009 Arkivet

  "Vi vill ha en fullständig frihet att inte göra något"

  "Vi vill ha en fullständig frihet att inte göra något", säger en av skådespelarna som medverkar i hippiemusikalen Hår (Hair) på Svenska Teatern.

 • Den gustavianska tiden

  30.11.2006 Arkivet

  Perioden fick sitt namn efter Sveriges dåvarande kung.

  I det sena 1700-talet var den gustavianska stilen förhärskande i Sverige-Finland. Perioden fick sitt namn efter Sveriges dåvarande kung Gustav III.