Hoppa till huvudinnehåll

deg

  • Sébastien Boudet sjunger surdegsbrödets lov

    14.01.2017 Österbotten

    Den fransk-svenske bagaren ledde kurs i Korsnäs.

    Att baka surdegsbröd är det klokaste sättet att förädla spannmål till mat. Det säger svensk-franske bagaren Sébastien Boudet, som den här veckan har lett en kurs i surdegsbakning i Korsnäs.

  • Bageripojkarna tröttnar aldrig på sitt bröd och sina bullar

    12.12.2012 Arkivet

    Det är ny den tredje generationen Halme som står och knådar.

    Halmes lilla bageri i Köklax grundades 1899 och har stått stadigt genom krig och recessioner. Det är ny den tredje generationen Halme som står och knådar, men man har tillförsikt också på nästa generation.

  • Pepparkakor och pepparkakshus

    16.12.2010 Arkivet

    Att baka pepparkakor hör till julförberedelserna.

    Att baka pepparkakor, pryda kakorna och kanske göra ett pepparkakshus. Doften sprider sig, men man bör akta sig för det heta sockret.