Hoppa till huvudinnehåll

stretching

 • Förbundspennan: Bättre fysisk och psykisk hälsa genom barnyoga

  24.05.2019 Sport

  Yoga är ett bra verktyg för fysiskt och mentalt välmående.

  Det finns en anledning till varför högpresterande som t.ex. tyska fotbollslandslaget, Annika Sörenstam och Carolina Klüft utövar yoga. Yogan är nämligen ett effektivt verktyg för både det fysiska och mentala välbefinnandet. Yogan ger också en möjlighet till personlig utveckling.

 • Sjutton sekunder - möbeltapetseringen slog sitt eget rekord

  15.12.2016 Åboland

  Åbo Arbis har mer än 500 anmälningar till vårens kurser.

  Åbo Arbis har redan mer än 500 anmälningar till vårens kurser. Förutom möbeltapetseringen hade stretchingen, käppgymnastiken för damer, samt solosången för damer också snabb åtgång

 • Ett finlandssvenskt Shangri la

  13.08.2016 Hälsa

  Bland Hangös kobbar och holmar finns en gömd oas.

  Bland Hangös kobbar och holmar finns en gömd oas, ett litet finlandssvenskt Shangri la, inbäddat bland enorma, vackra ekar som vittnar om åldern på den här platsen. Ön heter Kadermo och det speciella med just den här ön är det som gömmer sig i den gamla båtverkstaden. En faluröd byggnad med vita knutar, stora fina fönster mot havet och solpaneler på taket. Innanför vårdar man inte längre sina gamla fiskebåtar, nuförtiden ägnar man sig åt kropp- och själavård genom yoga. Den som är skyldig till den här omvandlingen är femte generationens skärgårdsbo Stefan Engström.

 • Yoga med melankolins mästare

  09.08.2016 Kultur och nöje

  Ylva Perera går på yoga till Nick Cave.

  Ylva Perera går på after work-yoga och kombinerar för första gången yoga med Nick Caves musik. Resultatet är överraskande lyckat, så länge lekfullheten får styra.

 • Sommaryogan välkomnar alla

  03.07.2016 Österbotten

  Yoga kan hjälpa på många vis menar läraren Amanda Holmström.

  På måndag inleds sommaryoga i Hamnparken i Vasa. Tröskeln är låg och avgiften är frivillig. Yoga kan hjälpa en på många sätt, menar läraren Amanda Holmström som själv hittade sitt självförtroende via den.

 • Må så gott och ha det bra!

  26.06.2014 Arkivet

  Är ni frisk? Mår ni gott?

  Är ni frisk? Mår ni gott? Hurudan kondition har ni? En förbättringskur med hjälp av ett träningsprogram kan alla genomföra. Följ Ståla i flera avsnitt och lär er hur ni kan komma i bättre fysisk form.

 • Karayogan blev en succé

  21.08.2012 Huvudstadsregionen

  Morgonöppet Det finns mammayoga, hot yoga och vanlig yoga. Det nyaste på yogafronten är gubbyogan som ser ut att vara här för att stanna.

 • Stretching med Lena Paxal

  19.02.2012 Strömsö

  Artikel om streching.

  Att stretcha är lika viktigt som att träna, enligt Lena Paxal. Lena är idrottslärare, skidåkare, multisportare och gyminstruktör.

 • Böj och töj

  29.12.2008 Arkivet

  Gympa framför TV:n och medan du städar

  Efter frossarhelger är det viktigt att komma i form. Här är ett klassiskt 80-talsprogram där man kan jumppa framför TV:n och medan man städar med Berit och Marianne.