Hoppa till huvudinnehåll

ostron

 • "Jag lever med en som är besatt av Formel 1"

  03.09.2018 X3M

  Livet med Kimi Räikkönen som tredje hjul.

  När hon blev kär visste hon inte att den hon älskar i sin tur älskade någonting hon föraktar. Podcasten “I nöd och lust och Formel 1” bjuder in till köksbordssamtal mellan ett äkta par. Ett par som delar många intressen och värderingar, men där mannens passion för Formel 1 ibland tar oproportionerligt mycket plats i deras vardag. l alla fall enligt henne. Det är jag som är hon. Nu ska jag göra något så märkligt och journalistiskt förbjudet som att intervjua min egen man.

 • Tips på sexig mat?

  14.06.2017 Sex & sånt

  Afrodisiaka.

  Man får ibland höra att man blir lättare upphetsad och får mer sexlust om man äter choklad eller linfrön eller sånt. Är det sant? Finns det något annat naturligt som man kan äta för att få mera sexlust?

 • Ostron och rå rödbeta bovar - rekordmånga misstankar om matförgiftning i Helsingfors i fjol

  05.05.2017 Huvudstadsregionen

  19 personer insjuknade efter ostronmåltid.

  Både antalet misstänkta fall av matförgiftning och antalet epidemier ökade i fjol i Helsingfors. Bland annat insjuknade 19 personer efter att ha ätit ostron på en restaurang.

 • Ostron

  09.10.2012 Mat och dryck
 • Krans med ostronskal

  02.05.2010 Hobby och hantverk

  Dekorera dörren med en egen krans

  När Paul bjöd Lee på ostron blev det en skräckfylld upplevelse som kändes mest som att få en rejäl kallsup av salt vatten med en något tillplattad snigel i. Skalen som vid första anblick var ganska frånstötande också de, visade sig ha en riktigt vacker sida också och Lee bestämde sig genast för att det var ett lämpligt nytt pysselmaterial som inte fick gå till spillo.