Hoppa till huvudinnehåll
Paul Svensson
Bild: Yle/Mikko Lehtimäki

Artiklar av Paul Svensson

Baka en söt saffransfocaccia – ett saftigt vetebröd med punschrussin

Ett saftigt alternativ till torra lussebullar.

Lök på tre sätt

Billigare mat får man leta efter.

Sätt färg på maten med en illgrön brysselkålsdipp

Den smakar precis så fräsch som den ser ut.

Testa bästa säsongsmaten – trattkantareller med bönor, ärter och parmesan

Nu är bästa tiden för att plocka trattkantareller.

Gör en vinägrett av en blandning av gröna och röda tomater

Ett syrligt och fräscht tillbehör till kött.

Gör en svamppaj med bacon – få ut det bästa av både soppar och taggsvampar

En korg blandsvamp blir en härlig paj som smakar skog.

Grillad och stuvad purjolök med getost och örter

En vegetarisk rätt som smakar bäst i början av sommaren.

Slider med portabello och vårsallad

Svamp i burgare är hållbart och härligt gott.

Baka glutenfria bröd som gör ickeallergikern grön av avund

Recept på ljusa baguetter och mörk limpa med nötter.

Baka en saftig rotsakslimpa av gårdagens rotsaker

Rotsakerna gör brödet extra saftigt och smakrikt.

Baka ett fruktigt bröd med värmande kryddor

Pomeransskal och aprikoser sätter smak på det här brödet.

Bjud på bästa potatismaten – potatis med potatis

Tre olika sorter på tre olika sätt i en festlig sallad.

Julkaka på två sätt - en söt och en salt

Med samma fruktkompott som fyllning.

Chokladterrin med tre sorters choklad

Enkelt men lyxigt, serverat med havtornssås.

Cupcakes med söt och salt topping

Två koppkakor som passar perfekt till glögg.

Baka Pauls frasiga julbröd med aprikoser

Hemligheten är att kasta in vatten på botten av ugnen.

Filmkvällssnacks – tre godingar för en skön kväll i soffan

Allting blir så mycket godare när man gör det själv.

Baka Pommes Anna med höstäpple - en lättlagad paradrätt för veckoslutsmiddagen

Lite jobb för stor njutning med goda smakkombinationer.

Ta tillvara gröna tomater genom att göra en smakrik inläggning

Omogna tomater gör sig goda i smakrik lag.

Mustiga inlagda äpplen – så tar du tillvara höstens skörd

Ett syrligt komplement till höstliga maträtter

Soppa på ugnsbakad zucchini med frasig zucchinibrioche

Frys in höstens vardagsmat på burk.

Svep ihop en vegetarisk tomatpasta som vardagsmat

Gör tomatsåsen själv och frys ner för vardagsbehov.

Tomatstroganoff med korv - en smarrig vardagsrätt

Mustig hemlagad tomatsås, lök, grädde och korv - voilá!

Tomatpaj med hemlagad tomatsås och smakrik ost

Perfekt som tillbehör till kräftfesten.

Fresta med klassisk tomatratatouille på hemlagad tomatsås

Ett oemotståndligt gott långkok.

Låt tomatsåsen göra pizzan!

En riktigt god hemlagad tomatsås är basen för läcker pizza.

Pauls mustiga tomatsås – grunden till fem goda vardagsrätter

Frys ner den och ta fram då nöden är som störst.

Pauls pizzakanter med tomatsås

Frasiga och välkryddade till valfri god dipp.

Fräscha upp frysta kräftor med Strömsös hemmagjorda lag - det blir så mycket godare

Hemligheten med goda kräftor är att få till en smakrik lag.

Västerbottenpaj med rostade sesamfrön - det perfekta tillbehöret till kräftskivan

Ett gott tilltugg till kräftor och havets andra läckerheter.

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida