Hoppa till huvudinnehåll
Mat så in i Norden
Bild: Yle

Artiklar av Michael Björklund

Strömming med rödbeta

Ugnsbakade rödbetor med crème fraîche-gravad strömming

En oväntat god och billig kombination.

Sniglar steks i en panna.

Överraska med en lokal delikatess - Borgåsnäckor à la Björklund

Ett recept där det är bra att få hjälp av goda vänner.

Kött med tryffelsmör på en bädd av emmer.

Ugnsstekt älginnerstek med emmerstuvning, ölglaze och vitlökssmör

Micke Björklunds recept från Närmat i Östnyland.

Biff, tomatsallad och ljus sås på en tallrik.

Stekt nötytterfilé med tomatsallad, svartvinbärsgelé och chiligräddsås

Micke Björklunds recept på biff med tomatsallad.

Kantarellsås med örter

Kantarellkräm med sallads- och örtblandning från Christinas pallkrage

Micke Björklunds recept på svampkräm med örter.

En portion med stekta kantarell och blomkålskräm.

Bjud på smörstekta kantareller med len blomkålskräm

En festlig rätt med enkla smaker på bara 15 minuter.

Visa fler Du är på sida 1, gå till följande sida