Hoppa till huvudinnehåll
Mat så in i Norden
Bild: Yle

Artiklar av Michael Björklund

Ugnsbakade rödbetor med crème fraîche-gravad strömming

En oväntat god och billig kombination.

Överraska med en lokal delikatess - Borgåsnäckor à la Björklund

Ett recept där det är bra att få hjälp av goda vänner.

Ugnsstekt älginnerstek med emmerstuvning, ölglaze och vitlökssmör

Micke Björklunds recept från Närmat i Östnyland.

Stekt nötytterfilé med tomatsallad, svartvinbärsgelé och chiligräddsås

Micke Björklunds recept på biff med tomatsallad.

Kantarellkräm med sallads- och örtblandning från Christinas pallkrage

Micke Björklunds recept på svampkräm med örter.

Bjud på smörstekta kantareller med len blomkålskräm

En festlig rätt med enkla smaker på bara 15 minuter.