Hoppa till huvudinnehåll

Aktuella program i Yle Vega

Efter Nio radio med Jeanette Björkqvist

Vilka följder får det om man går in för att leva helt ärligt? Och hur illa är det att ta till vita lögner? Journalisten Jeanette Björkqvist har antagit utmaningen att leva ärligt i en vecka. Hör också arbetsplatspsykologen Simo Levanto.
Lördag 20.10 kl. 9.15

Vega Lördag

De revolutionära jakobinernas hjälte Jean-Paul Marat och sadismens fader markis de Sade, möts i en nyuppsättning av pjäsen Marat/Sade. Skivmogulen Vasilij ”Gugi” Kokljuschkin för oss på en minnesresa genom sin händelserika musikkarriär.
Lördag 20.10 kl. 10.03

Fokus på Per Gessle

Världen enligt Per Gessle. Det började med Gyllene Tider. Sedan blev han soloartist och efter det kom den enorma succén med Roxette. Kjell Ekholm satt en eftermiddag med Per Gessle och i fyra program går de igenom hans karriär. Del 1/4.
Lördag 20.10 kl. 13.03

Dokumenterat: Kulturprofilen, kvinnorna och Akademien

Hösten 2017 anklagas Arnault av 18 kvinnor för sexuella övergrepp mot kvinnor. I juni 2018 åtalas mannen för två fall av våldtäkt mot en kvinna. Svenska akademien splittras, flera ledamöter avgår och Nobelpriset i litteratur 2018 ställs in. Det här är historien bakom historien.
Lördag 20.10 kl. 18.05

Yle Vegas program med lyssnarkontakt

Kontaktuppgifter till Yle Vegas program.

Vega har många program där du som lyssnare kan få svar på dina frågor, rösta på din favoritlåt, önska musik, skicka hälsningar, tipsa om händelser i din egen region eller byta till dig saker som du behöver.

Stöd cancerforskningen via Tongåvan

Tongåvan är med i kampanjen Rosa bandet.

Pengarna som kommer in går direkt till bröstcancerforskningen och till rådgviningstjänster för patienter som har blivit diagnostiserade med bröstcancer. Cancerstiftelsens kampanj Rosa bandet har samlat in medel sedan år 2003.

Ett brett utbud av intressanta poddar

Allt du vill veta om poddsändningar på Yle.

Krimpoddar, poddar om böcker, 203 sommarpratare, dokumentärer, poddar med sport som tema, dialektväktare, Radiodoktorn och personporträtt finns samlade i vårt arkiv.

Följ oss på Facebook och Instagram

Nyligen publicerat - Vega