Hoppa till huvudinnehåll

Aktuella program i Yle Vega

Konsert: Arvo Pärt - de rena klangernas mästare

Arvo Pärt: Dopo la vittoria; And I heard a voice; Magnificat. Lars Johan Werle: Canzone 126. Veljo Tormis: Tornklockan i min by. Radiokören (SR), dir. Tõnu Kaljuste. Inspelning från Engelbrektskyrkan i Stockholm den 15 september.
Tisdag 20.11 kl. 21.03

Meny: Saker att tänka på när du designar en restaurang

En trevlig miljö och en fungerande arbetsplats. En social scen, en scenografi, som också ska vara funktionell. Isabella Eriksson berättar hur det går till att formge en restaurang. Sveriges Radios matprogram tittar djupt i grytorna.
Tisdag 20.11 kl. 22.50

Slaget efter tolv: Borde vi konsumera mindre?

Black friday som i många fall pågår hela veckan tidigarelägger och förlänger julhandeln - och även om vi har mer prylar än nånsin förr finns det inget som säger att julhandeln i år blir mindre än tidigare år.
Onsdag 21.11 kl. 12.03 och 22.15

Yle Vegas program med lyssnarkontakt

Kontaktuppgifter till Yle Vegas program.

Vega har många program där du som lyssnare kan få svar på dina frågor, rösta på din favoritlåt, önska musik, skicka hälsningar, tipsa om händelser i din egen region eller byta till dig saker som du behöver.

Ett brett utbud av intressanta poddar

Allt du vill veta om poddsändningar på Yle.

Krimpoddar, poddar om böcker, 203 sommarpratare, dokumentärer, poddar med sport som tema, dialektväktare, Radiodoktorn och personporträtt finns samlade i vårt arkiv.

Yle Vegas nya dj El Bunu: "Igår grät jag av en sång"

Tidlösa musikpärlor, inga kategorier då El Bunu gör Lux.

Måns Strömberg började som discjockey 1977 och har sysslat med allt från radio till ljuddesign på mässor, varit krögare, flirtat med Tina Turner och nu ska han föra Vegas lyssnare mot ljuset på söndagseftermiddagar.

Följ oss på Facebook och Instagram

Nyligen publicerat - Vega