Hoppa till huvudinnehåll

Nu på radio

Laddar program...

Låt som spelas

Laddar låt...
Senaste spelade låtar

Aktuella program i Yle Vega

BUU-radion

Vi hör näst sista delen av Astrid Lindgren's bok Bröderna Lejonhjärta - Stridens dag / Ingen Katla mer. Ljudgåtan med Conny Cozmo - Vikingarna ingår också, veckans saga heter Mamma Mu bygger en koja. Redaktör: Mårten Holm.
Söndag 19.11 kl. 7.03

Dokumenterat: Alfred Hitchcocks ofullbordade finska film

En augustidag år 1968 anlände den brittiske regissören till Finland för att sondera inspelningsplatser. Vad gjorde Hitchcock egentligen under sitt tvådagarsbesök? Vem var den gåtfulla kvinnan som lyckades få en intervju med mästerregissören och varför blev den påtänkta filmen aldrig gjord?
Söndag 19.11 kl. 9.15

Vega Söndag

Ylva Edlund besöker studion och diskuterar sagornas kraft med Kike.Laila Andersson, som är rektor vid Mattlidens skola i Esbo ger oss en inblick i resursfördelningen gällande den digitaliserade undervisningen. Eva bekantar sig med ansiktsgymnastik med fysikterapeuten Jenny Karkulahti-Miettinen.
Söndag 18.11 kl. 10.03-12.45

Kvanthopp: Är det farligt att dricka silvervatten?

Silvervattnet har blivit en hälsofluga trots att experterna är överens om att det kan vara hälsovådligt att dricka vatten med silveroartiklar i. Den nyss upptäckta exoplaneten Ross 128b är en av de bästa kandidaterna hittills då det kommer till chanserna att hitta liv i rymden.
Söndag 19.11 kl. 15.03

Näsdagsinsamling i Tongåvan

Utsatta barn ska få en möjlighet till ett gott liv.

Det är igen dags för näsdagsinsamlingen där målet är att de mest utsatta barnen ska få en möjlighet till ett gott liv runtom i världen. Tänk att 25 barn kan få vaccinering då du donerar 10 euro! För 20 euro bekostar du ett helt skolår för ett barn i ett u-land.

Följ oss på Facebook och Instagram

Nyligen publicerat - Vega