Hoppa till huvudinnehåll

Aktuella program i Yle Vega

Vegatoppen

Leonora är utmanare med låten My New Chapter, en låt som handlar om att kunna acceptera sitt förflutna och att kunna blicka framåt. Roland Junell utmanar med låten Rainfulness som han själv har komponerat. KAJ fortsätter som etta på Vegatoppen med Dehär e min by.
Torsdag 18.10 kl. 17.30-19.00

Bokpodden Hietanen & Henrikson: Knarka i London

Duon lever dekadensliv tillsammans med Jenny Jägerfeldts romankaraktärer Penny och Lola i ''Blixtra, spraka, blända''. Anne hoppas att Agnes Lidbecks ''Förlåten'' blir nominerad till Augustpriset.
Torsdag 18.10 kl. 19.22

Kvanthopp

Kvanthopp går på en utställning i London, kring vad som egentligen hände med Rysslands sista tsar, Nikolaj II, och hans familj. Det blir också snack om klimatet och de smältande polarisarna: äventyraren Patrick "Pata" Degerman berättar om vad han har sett på Antarktis och Grönland.
Torsdag 18.10 kl. 20.03

Yle Vegas program med lyssnarkontakt

Kontaktuppgifter till Yle Vegas program.

Vega har många program där du som lyssnare kan få svar på dina frågor, rösta på din favoritlåt, önska musik, skicka hälsningar, tipsa om händelser i din egen region eller byta till dig saker som du behöver.

Stöd cancerforskningen via Tongåvan

Tongåvan är med i kampanjen Rosa bandet.

Pengarna som kommer in går direkt till bröstcancerforskningen och till rådgviningstjänster för patienter som har blivit diagnostiserade med bröstcancer. Cancerstiftelsens kampanj Rosa bandet har samlat in medel sedan år 2003.

Ett brett utbud av intressanta poddar

Allt du vill veta om poddsändningar på Yle.

Krimpoddar, poddar om böcker, 203 sommarpratare, dokumentärer, poddar med sport som tema, dialektväktare, Radiodoktorn och personporträtt finns samlade i vårt arkiv.

Följ oss på Facebook och Instagram

Nyligen publicerat - Vega