Hoppa till huvudinnehåll

Aktuella program i Yle Vega

Tongåvan spelar för kampanjen Rosa bandet

Hela oktober är Tongåvan med i insamlingen Rosa bandet som arrangeras av Cancerstiftelsen. Pengarna går till forskning om bröstcancer och till rådgining för patienter som blivit diagnostiserade med bröstcancer.
Fredag 19.10 kl. 19.22-22.00

Efter Nio radio med Jeanette Björkqvist

Vilka följder får det om man går in för att leva helt ärligt? Och hur illa är det att ta till vita lögner? Journalisten Jeanette Björkqvist har antagit utmaningen att leva ärligt i en vecka. Hör också arbetsplatspsykologen Simo Levanto.
Lördag 20.10 kl. 9.15

Fokus på Per Gessle

Världen enligt Per Gessle. Det började med Gyllene Tider. Sedan blev han soloartist och efter det kom den enorma succén med Roxette. Kjell Ekholm satt en eftermiddag med Per Gessle och i fyra program går de igenom hans karriär. Del 1/4.
Lördag 20.10 kl. 13.03

Yle Vegas program med lyssnarkontakt

Kontaktuppgifter till Yle Vegas program.

Vega har många program där du som lyssnare kan få svar på dina frågor, rösta på din favoritlåt, önska musik, skicka hälsningar, tipsa om händelser i din egen region eller byta till dig saker som du behöver.

Stöd cancerforskningen via Tongåvan

Tongåvan är med i kampanjen Rosa bandet.

Pengarna som kommer in går direkt till bröstcancerforskningen och till rådgviningstjänster för patienter som har blivit diagnostiserade med bröstcancer. Cancerstiftelsens kampanj Rosa bandet har samlat in medel sedan år 2003.

Ett brett utbud av intressanta poddar

Allt du vill veta om poddsändningar på Yle.

Krimpoddar, poddar om böcker, 203 sommarpratare, dokumentärer, poddar med sport som tema, dialektväktare, Radiodoktorn och personporträtt finns samlade i vårt arkiv.

Följ oss på Facebook och Instagram

Nyligen publicerat - Vega