Hoppa till huvudinnehåll

Låt som spelas

Laddar låt...
Senaste spelade låtar
Puffbild för X3M live i Dragsvik 13.6.2017.

Unik chans: Besök Nylands Brigad och upplev KAJ

Vill du vara med då X3M sänder live i Dragsvik? Anmäl dig!

Vill du uppleva Nylands brigad på ett sätt som ingen upplevt brigaden förr? Vill du njuta av livemusik av Ronya och KAJ? Då ska du anmäla dig och bli en del av publiken när Yle X3M sänder live från Dragsvik den 13 juni 2017!

Pernilla Karlsson ser jätte glad ut med en liten maskros i handen. Hon har en lippis på huvudet

Sommarturné: Plingar Prillan på hos dig?

Prillan beger sig på sommarturné runt om i Svenskfinland.

Prillan beger sig ut på sommarturné runt om i Svenskfinland. Behöver du hjälp med något hemma hos dig? Pernilla "Prillan" Karlsson kommer hem till dig och hjälper dig ur knipan!

Poddar

Hemma hos Prillan

X3M på Stafettkarnevalen

Dumpad - tio sätt att göra slut

Göra slut + humor = serien Dumpad! Förhållanden kan ta slut på all värdens olika sätt, men en sak är säker - det är aldrig lätt. I det här avsnittet av Dumpad möter vi Mia som är gravid och träffar sin pojkvän som gör militärtjänst. Hur går det då hon vill ge honom ett varmt mottagande? Alla avsnitt på Arenan.

Dokumentär: Tre hopp

Det är ingen självklarhet att man alltid orkar med sitt liv, det hetero-normativa samhället eller hela ekorrhjulet. Möt Sofi Huldin, William Silén och Hanna Bäckström - tre finlandssvenska unga som på ett eller annat sätt haft det svårt med att hitta sin väg i livet.

Frida Holmberg: Här är podden för alla som älskar Skam

Vi kommer att diskutera, analysera och älska Skam med er.

Skam beskriver det som är det allra bästa och det allra värsta med att vara ung. Förälskelser, vänner, känslan av att allt är helt nytt, men också en stark känsla av osäkerhet och att inte passa in. Just det här ska vi prata om i Skampodden.

Sluta Panta

Nyligen publicerat - X3M