Hoppa till huvudinnehåll

Låt som spelas

Laddar låt...
Senaste spelade låtar

Yle X3M - nu med mer Guld och Fokus!

Yle X3M finns nu på instagram på två nya konton!

Från och med måndag 12.2 hittar du det viktigaste och roligaste Yle X3M gör på Instagram på två nya konton!

X möter X

Yle Arenan

Nörden: DragonSlayer666

DragonSlayer666 är en true gamer och ska en dag bli världens tuffaste e-sportare. Men det finns några hinder på vägen, t.ex. datorn som hans mamma slagit i småbitar, en skitrektor och det faktum att han sparkas från teamet. Det blir spel och brottning, växtvärk och relationstrassel. Och så världens fräckaste turnering. Del 1/8. Kolla in alla delar med svensk textning på Arenan!

Se X3M:s spellista här

Uppdateras löpande.

Här kan du se de senaste låtadderingarna till Yle X3M:s spellista. Hörde du någon låt som du inte uppfattade namnet på? Eller bara måste du leta upp den där dängan du stampade takten till? Här kan du se de aktuella låtarna på Yle X3M.

Blindveckan

Denkkan är rapparen som vågar snacka känslor

Dennis Stor vägrar stå vid sidan om när folk mår dåligt.

Rapparen Denkkan, eller Dennis Stor som han egentligen heter, vägrar stå vid sidan om och se på när andra mår dåligt. Genom sin musik vill han visa att det finns någon som lyssnar och försöker förstå.

Dream Academy Norden

X3M finns överallt

X3M är aktiv också på sociala medier. Skriv in till studion på Whatsapp: 0447800180. Eller besök oss på Facebook, Instagram och Youtube. Vi heter Yle_X3M på Snapchat. Per e-post når du oss på x3m.web@yle.fi.

Nyligen publicerat - X3M