Hoppa till huvudinnehåll

Låt som spelas

Laddar låt...
Senaste spelade låtar

Tänk om Helsingfors såg ut som Aleppo?

Kioskis vr-projekt visar dig ett krigshärjat Helsingfors.

Vi ser ofta bilder på krigshärjade städer, men de kan vara svårare att ta till sig om man inte sett hur det varit innan. I Kioskis vr-upplevelse visas ett Helsingfors som förstörts lika mycket som Aleppo i Syrien.

Ted & Kaj: Panik

Ted och Kaj talar om bilder på cigarettpaket.

Ted och Kaj talar om bilder på cigarettpaket. Kaj har kanske hamnat i ett norskt sketchprogram. Ted har anlitat en flyttfirma.

Marcus & Martinus är Kjells nya managers

Kan Marcus och Martinus kickstarta Kjells popkarriär?

Tommy och Kjell fortsätter att djupdyka in bakom kulisserna i musikvärlden. Det är dags att ta hjälp av ett par riktiga proffs. Kan Norges hetaste duo Marcus och Martinus kickstarta Kjells popkarriär?

Arenatips

Ny komediserie: Bonusfamiljen

William och Eddie fyller snart år och Lisa vill arrangera ett gemensamt kalas för hela bonusfamiljen. En vecka senare möts Patrik, Lisa, Martin och Katja hos en terapeut för att prata om vad som hände.

Svenskfinlands coolaste vloggare är här

Boom! Svenskfinlands coolaste vloggare, Mickiss, är här! Hör av dig till X3M så kommer hon kanske till just din hemkommun! Hjälp Mickiss göra kommunalvalet GREAT AGAIN!

Varför skäms vi över sex?

Sexpartners, fetischer och oskuld. Allt kan ge skamkänslor.

Sexpartners, fetischer och oskuld. Allt kan ge skamkänslor. Men varför skäms vi egentligen över sex och sexualitet? Och hur kan vi få bort skammen?

Hemma hos Prillan

Hemma hos Prillan: Fixar festfrisyr

Prillan fixar frisyren gammeldansen till ära.

Prillan lånar en locktång och köper åtta stycken spännen för att göra en sjudundrande festfrilla, gammeldansen till ära. X3M:s egna Prillan bjuder hem dig och bjuder på utmaningar, testar grejer och underhåller dig!

Hur ser din ekonomi ut?

"Gemensamt konto bästa lösningen för oss"

"Vi har aldrig haft ett fullskaligt bråk om pengar"

Man blir inte lycklig enbart av pengar men man kan bli olycklig om man är utan. Därför är en finansiell trygghet viktig, säger Filip Björklöf som tillsammans med sambon Jenny Bergholm diskuterar vardagliga ekonomiska beslut nästan varje vecka.

Förstör Trump vår ekonomi?

Hur mår Finlands ekonomi? Chefsekonomen svarar.

Det är mycket prat om Finlands ekonomi för tillfället. På vissa låter det som att vi är bankrutt medan andra menar att ekonomin mår bättre och bättre hela tiden. Hur mår vår ekonomi, egentligen? Aktias chefsekonom Heidi Schauman svarar.

Varifrån kommer pengar egentligen?

Författaren Andreas Cervenka: Banker hittar på pengar.

Du tar ett lån på 100 000 euro och kan köpa din drömbostad. Gränslös glädje! Men, varifrån kom pengarna som just landade på ditt konto? Ekonomijournalisten Andreas Cervenka har överraskat många med sitt svar: Banken knappade in några nollor i sitt system och - pang - så uppstod pengarna.

Poddar

Tommy & Kjell: Het natt med bulldogg

Tommy och Kjell analyserar sina planscher.

Det är Formel 1-fart på ämnena i Tommys och Kjells huvuden. Vi plöjer genom glada och förbannade Grammy-åsikter, analyserar håriga planscher i pojkrummet, och utnämner de sämsta låtnamnen. Och vilken musik funkar bäst att flyga till? Dessutom, som alltid, fenomenala låttips för din vecka.

Emil och Olivia

Emil & Olivia: I väntan på operation

Emil väntar på sin bröstoperation, som kan dröja.

Emils hormonbehandling fortsätter märkas av i rösten och hårväxten. Däremot är mensen ännu kvar, vilket kan innebära fler sprutor. Nu väntar han på sin bröstoperation men läkare har varnat för att det kan dröja innan han får en operationstid.

Sluta Panta

Pojkar är pojkar - Eller är dom?

Pojkar är pojkar, hör man ibland

Pojkar är pojkar, hör man ibland. En del nickar igenkännande och håller med. Andra undrar vad det är som avses. Blått är också blått, och grönt är grönt. Ändå kan blått och grönt vara ganska olika till karaktären, för att nu komma med en fånig jämförelse. Det förklarar inte så mycket om världens beskaffenhet.

Kontakta oss

Nyligen publicerat - X3M