Hoppa till huvudinnehåll

Låt som spelas

Laddar låt...
Senaste spelade låtar

Tobias vloggar om sin cancer

Behandlingar och döden

Tobias första vlogg.

Tobias första vlogg handlar om behandlingar och hur man tänker på döden.

Hemma hos Prillan

Hemma hos Prillan: Fixar festfrisyr

Prillan fixar frisyren gammeldansen till ära.

Prillan lånar en locktång och köper åtta stycken spännen för att göra en sjudundrande festfrilla, gammeldansen till ära. X3M:s egna Prillan bjuder hem dig och bjuder på utmaningar, testar grejer och underhåller dig!

Arenatips

Drunk History

Komiker + alkohol + världshistorien.

Kända brittiska komiker dricker stora mängder alkohol och försöker sedan berätta om en favorithändelse ur världshistorien.

Svenskfinlands coolaste vloggare är här

Boom! Svenskfinlands coolaste vloggare, Mickiss, är här! Hör av dig till X3M så kommer hon kanske till just din hemkommun! Hjälp Mickiss göra kommunalvalet GREAT AGAIN!

Hur ser din ekonomi ut?

Förstör Trump vår ekonomi?

Hur mår Finlands ekonomi? Chefsekonomen svarar.

Det är mycket prat om Finlands ekonomi för tillfället. På vissa låter det som att vi är bankrutt medan andra menar att ekonomin mår bättre och bättre hela tiden. Hur mår vår ekonomi, egentligen? Aktias chefsekonom Heidi Schauman svarar.

Varifrån kommer pengar egentligen?

Författaren Andreas Cervenka: Banker hittar på pengar.

Du tar ett lån på 100 000 euro och kan köpa din drömbostad. Gränslös glädje! Men, varifrån kom pengarna som just landade på ditt konto? Ekonomijournalisten Andreas Cervenka har överraskat många med sitt svar: Banken knappade in några nollor i sitt system och - pang - så uppstod pengarna.

Poddar

Ted & Kaj: Teds telefonräkning

De fruktansvärda människorna man möter på bostadsvisningar.

Ted och Kaj talar om de fruktansvärda människor man möter på bostadsvisningar. Kaj gillar synen av olika sorters vinglas och Ted har ringt techsupport.

Tommy & Kjell: Het natt med bulldogg

Tommy och Kjell analyserar sina planscher.

Det är Formel 1-fart på ämnena i Tommys och Kjells huvuden. Vi plöjer genom glada och förbannade Grammy-åsikter, analyserar håriga planscher i pojkrummet, och utnämner de sämsta låtnamnen. Och vilken musik funkar bäst att flyga till? Dessutom, som alltid, fenomenala låttips för din vecka.

Emil och Olivia

Emil & Olivia: I väntan på operation

Emil väntar på sin bröstoperation, som kan dröja.

Emils hormonbehandling fortsätter märkas av i rösten och hårväxten. Däremot är mensen ännu kvar, vilket kan innebära fler sprutor. Nu väntar han på sin bröstoperation men läkare har varnat för att det kan dröja innan han får en operationstid.

Sluta Panta

Pojkar är pojkar - Eller är dom?

Pojkar är pojkar, hör man ibland

Pojkar är pojkar, hör man ibland. En del nickar igenkännande och håller med. Andra undrar vad det är som avses. Blått är också blått, och grönt är grönt. Ändå kan blått och grönt vara ganska olika till karaktären, för att nu komma med en fånig jämförelse. Det förklarar inte så mycket om världens beskaffenhet.

Kontakta oss

Nyligen publicerat - X3M