Hoppa till huvudinnehåll

Låt som spelas

Laddar låt...
Senaste spelade låtar

Hemma hos Prillan: Yoga

Prillan testar yoga för första gången.

Prillan testar yoga för första gången. Hur klarar hon örnen, kråkan och den traditionella bryggan?

Poddar

Ted & Kaj: Den allvarliga porrblicken

Ted och Kaj diskuterar bröd och Celine Dion.

Ted och Kaj diskuterar bröd och Celine Dion. Ted har köpt ny teknik och Kaj försöker förgäves nå fram till kärnan i Teds själ.

Nya x3m

Så här ser X3M:s nya schema ut

Förändringens vind blåser på X3M. Du hänger väl med?

Förändringens vind blåser på X3M. Nya program, nya programledare och en hel massa nya upptåg väntar bakom hörnet. På måndag drar vi i gång, du hänger väl med?

X3M-tv: Väder-Bosses regionala veckorapport: Del 1

Väder-Bosse är tillbaka! Har ni saknat honom?

Väder-Bosse är tillbaka! Har ni saknat honom? Han har saknat er! Här hjälper Bosse er navigera genom svenskfinlands nyårslöften i sin regionala veckorapport.

Missa inte

Jakob Norrgård vet varför österbottningar är lyckligast

Österbottningar är Finlands lyckligaste.

Enligt nya rön är österbottningar gladare än resten av Finlands befolkning. Detta på grund av socialt välmående, företagsamhet och en positiv inställning till livet. Jakob Norrgård i X3M Morgon tror att det finns ytterligare några anledningar till österbottningarnas gladlynthet.

Emil och Olivia

Emil & Olivia: I väntan på operation

Emil väntar på sin bröstoperation, som kan dröja.

Emils hormonbehandling fortsätter märkas av i rösten och hårväxten. Däremot är mensen ännu kvar, vilket kan innebära fler sprutor. Nu väntar han på sin bröstoperation men läkare har varnat för att det kan dröja innan han får en operationstid.

Kontakta oss

Nyligen publicerat - X3M

 • Vilka är våra finländska idealister?

  Är du den goda idealisten vi söker?

  Har vi några stora drömmare i Finland? Ja, det är klart vi har, men i Fotografiskas fotoutställning We Have A Dream finns inte en enda finländare avporträtterad bland 114 stycken. Saken måste åtgärdas å det snaraste. Med er hjälp.

 • Från datorstolen till högst upp på pallen

  Att ha en hobby man till en början inte vågar prata om.

  Som i en tonårsfilm gick Helsingforsbon Anton Långbacka, då 16 år nu 24 år, till skolans anslagstavla för att hitta en ny hobby åt sig. Där kunde han välja mellan kampsport som han redan tidigare hållit på med eller cheerleading som senare skulle ge honom bland annat VM- och EM-medaljer.

 • Missfall - Era upplevelser

  Vi bad om era storyn om missfall. Här är dom.

  I Sex & Sånt pratade vi om missfall och bad i och med det er läsare att höra av er med era historier om missfall. Och visst kom det storyn! Här är de i sin helhet. Redigerade enbart för att se till att skribenterna hålls anonyma.