Hoppa till huvudinnehåll

Låt som spelas

Laddar låt...
Senaste spelade låtar

Christoffer hjälper ungdomar att sikta rätt i livet

Dreams hjälper unga att nå sina drömmar.

”Följ dina drömmar” kan låta som en utnött klyscha, något man bara säger. Men Christoffer Strandberg och projektet Dreams försöker få unga att sträva mot något och på riktigt tro på sig själva. Något som kan kännas näst intill omöjligt i högstadieåldern.

Anka Granroth: Stick och brinn gamla scenskräck

Så här kom jag över min scenskräck.

Händerna skakar, blodet rusar i öronen och jag är torr i munnen fastän jag precis druckit en halv liter vatten. Jag hör de ödesdigra orden: "Nu är det dags för vår första talare!" och applåderna drar igång. Nu finns det ingen återvändo. Jag måste upp på scen.

Poddar

Hemma hos Prillan

X3M på Stafettkarnevalen

Dumpad - tio sätt att göra slut

Göra slut + humor = serien Dumpad! Förhållanden kan ta slut på all värdens olika sätt, men en sak är säker - det är aldrig lätt. I det här avsnittet av Dumpad möter vi Mia som är gravid och träffar sin pojkvän som gör militärtjänst. Hur går det då hon vill ge honom ett varmt mottagande? Alla avsnitt på Arenan.

Dokumentär: Tre hopp

Det är ingen självklarhet att man alltid orkar med sitt liv, det hetero-normativa samhället eller hela ekorrhjulet. Möt Sofi Huldin, William Silén och Hanna Bäckström - tre finlandssvenska unga som på ett eller annat sätt haft det svårt med att hitta sin väg i livet.

Frida Holmberg: Här är podden för alla som älskar Skam

Vi kommer att diskutera, analysera och älska Skam med er.

Skam beskriver det som är det allra bästa och det allra värsta med att vara ung. Förälskelser, vänner, känslan av att allt är helt nytt, men också en stark känsla av osäkerhet och att inte passa in. Just det här ska vi prata om i Skampodden.

Sluta Panta

Nyligen publicerat - X3M