Hoppa till huvudinnehåll

Låt som spelas

Laddar låt...
Senaste spelade låtar

Skådespeleri Masterclass med Patrick Henriksen

Jakob vill bli den nya Dumbledore och behöver hjälp.

Jakob från X3M Morgon vill bli den nya Dumbledore. Han ska skicka in en castingvideo, men behöver all hjälp han kan få. Svenskfinlands Matt Damon, Patrick Henriksen (Falkenswärds möbler, Framom främsta linjen) blixtinkallas för att coacha Jakob i skådespeleri. Vilket inte visar sig vara den lättaste av uppgifter...

Kossor är farligare än vargar

Ska du ut till landet? Akta dig för mordlystna kor.

Ska du till landet i sommar? Akta dig för korna. Ska man tro på statistiken och nyhetsrapporteringen är det nämligen kossorna, inte alls vargarna, som är livsfarliga. Vi pratade med mjölkbonden Jesse om dessa gulliga men mordlystna jättar. Hur ligger det till egentligen?

Poddar

Hemma hos Prillan

Dumpad - tio sätt att göra slut

Göra slut + humor = serien Dumpad! Förhållanden kan ta slut på all värdens olika sätt, men en sak är säker - det är aldrig lätt. I det här avsnittet av Dumpad möter vi Mia som är gravid och träffar sin pojkvän som gör militärtjänst. Hur går det då hon vill ge honom ett varmt mottagande? Alla avsnitt på Arenan.

Skam säsong 4

Säsong 4 av den norska serien om vänskap, kärlek, sex, svek.

Sana är huvudperson i säsong 4 av den norska succéserien om vänskap, kärlek, sex, svek, alkohol och fest. Se den här.

Frida Holmberg: Här är podden för alla som älskar Skam

Vi kommer att diskutera, analysera och älska Skam med er.

Skam beskriver det som är det allra bästa och det allra värsta med att vara ung. Förälskelser, vänner, känslan av att allt är helt nytt, men också en stark känsla av osäkerhet och att inte passa in. Just det här ska vi prata om i Skampodden.

Kontakta oss

Nyligen publicerat - X3M