Hoppa till huvudinnehåll

Låt som spelas

Laddar låt...
Senaste spelade låtar

Saara Aalto fick varmt välkomnande

Kärlek och värme när Saara Aalto besökte Helsingfors.

Stort pådrag när X Factor-finalisten Saara Aalto red in med häst och kärra till Senatstorget i Helsingfors – möttes av jubel och jultomten.

X3M JUL

X3M-Kalendern: Tarjas jultips - Lucka 5

Det är dumt att slösa pengar på godsaker åt objudna gäster.

Nu när du med hjälp av gårdagens tips sparat in en massa pengar på stearinljusen, så är det ju bara dumt att lägga de pengarna på godsaker åt objudna gäster. Tarja har förstås ett tips på hur du löser även detta dilemma. Se resten av X3M:s julkalender här!

Festglada studerande röjde på Glöggrundan i Åbo

Årets sista STK gick av stapeln i Åbo - se bilderna!

En av de givna höjdpunkterna i den finlandssvenska festkalendern är utan tvekan Glöggrundan i Åbo. Det var också arenan för årets sista STK med Freddy Kalas och Nause - kolla in bilderna!

Emil och Olivia

Emil & Olivia: I väntan på operation

Emil väntar på sin bröstoperation, som kan dröja.

Emils hormonbehandling fortsätter märkas av i rösten och hårväxten. Däremot är mensen ännu kvar, vilket kan innebära fler sprutor. Nu väntar han på sin bröstoperation men läkare har varnat för att det kan dröja innan han får en operationstid.

Missa inte

Här är X3M:s nya morgontrio

Ladda kaffekokaren och ställ väckarklockan - nu kör vi!

Här är X3M:s nya morgontrio – Joppe, My och Jakob Den nionde januari smäller det! Då drar det nya morgonprogrammet med Joppe Dikert, My Tengström och Jakob Norrgård i gång. - Se till att ladda kaffekokaren innan du går och lägger dig! Det är de splitternya morgonprogramledarnas bästa tips till sig själva och andra hjältar som stiger upp i ottan.

Camilla gick fyra år i gymnasiet för att kunna träna

Många elever i idrottsgymnasium är nära burnout.

Många av eleverna i idrottsgymnasium runt om i Finland känner sig stressade eftersom det är svårt att kombinera studier och träning. Långdistanslöparen Camilla Richardsson löste problemet genom att göra studierna på fyra år i stället för tre.

Andra stadiet

Andra stadiet - avsnitt 11

I de två sista delarna får vi veta vad som hände sen.

Vad hände sen? I de två sista delarna av Andra stadiet möter vi alla våra karaktärer igen nu i höst och följer upp vad de gör nu, om det blev som de hoppades eller om det är något de redan ångrar i sina val.

Andra stadiet - avsnitt 12

I de två sista delarna får vi veta vad som hände sen.

Vad hände sen? I de två sista delarna av serien möter vi alla våra karaktärer igen nu i höst och följer upp vad de gör nu, om det blev som de hoppades eller om det är något de redan ångrar i sina val.

#X3Mens

X3Mens - det här lärde vi oss

Här är sex lärdomar vi tar med oss från X3M:s mensvecka.

X3M:s mensvecka svepte över Svenskfinland som en stor blodig våg förra veckan. I kölvattnet följde intressanta berättelser, nya lärdomar och en hel del debatt. Här är sex erfarenheter vi tar med oss från #X3Mens.

S som i skilsmässa

Beskedet om skilsmässa kan framkalla känsla av overklighet.

Kommer du ihåg när dina föräldrar berättade att de ska skiljas? Många barn och unga kan i detalj beskriva den stunden. Man kan komma ihåg vad man gjorde, speciella föremål, färger, dofter, stämningar och känslor. Oberoende om beskedet kommer som en chock eller inte kan det uppstå en känsla av overklighet. Nästan som att allt händer i en film och inte på riktigt.

Nyligen publicerat - X3M