Hoppa till huvudinnehåll

X3M Radio

Låt som spelas

Laddar låt...
Senaste spelade låtar

Fredrikas *#%!"historier

Ljudet på! Vad pratar Succémorgons Fredrika Linholm om och vad har hennes mommo med saken att göra? Åtminstone så låter det underhållande! Tips: Videon är den årliga nationella *#%!"dagen till ära.

X3M-praktikant Raffe ägde scenen med Joy

Raffe Lostedt fick dela scen med Joy utklädd till en katt.

Att dansa på scen utklädd till en prickig katt med rött nitkoppel med Sveriges främsta hiphopstjärna Joy - det låter som en (våt) dröm. En dröm som blev verklighet för vår praktikant Raffe Lostedt i fredags på Svenska Talande Klubben i Helsingfors.

Dialektskola för katter med professor af Kattencreuz

Låter mjau olika i Hangö och Esse?

Låter mjau olika i Hangö och Esse? Forskare tror nu att också katter har olika "dialekter" beroende på var de lever. Succémorgon har gjort sin egen forskning över Svenskfinland och några andra hörn av världen, och så här låter det.

Djur med Tarja: Panda

Världens fattigaste barn och pandor har mycket gemensamt.

Djur med Tarja erbjuder ett fräscht perspektiv på samhälleliga och kulturella fenomen. Visste du att världens fattigaste barn och pandor har mycket gemensamt? Tarja Halonen ser en klar koppling.

Succémorgons femårsfest 2016

Överraskningshälsningar

Succémorgon fick härliga överraskningsgratulationer på sin femårsdag av några väldigt speciella personer!

Vem kan hålla sig för skratt?

Krista Siegfrids och Fredrika Lindholm fyller munnarna med vatten och lyssnar på skämt framförda av Christoffer Strandberg utklädd till Tarja Halonen. Vem blir först dränkt i en en blandning av vatten och saliv?