Hoppa till huvudinnehåll

Aktuellt på Yle Fem & Arenan

Isens drottning Carolina Kostner redo för sitt fjärde OS: ”Det handlar om kärlek och om att aldrig någonsin ge upp”

Konståkaren Carolina Kostner redo för sitt fjärde OS.

När den då färska EM-bronsmedaljören Carolina Kostner gjorde sitt första OS på hemmais i Turin 2006 var Alina Zagitova tre år gammal. Nu är Kostner igen färsk bronsmedaljör i ett EM där Zagitova vann guldet. Som 31-årig isdrottning är Kostner redo att igen lämna varenda droppe av sin kärlek för konståkning på OS-isen i kampen mot hälften yngre akrobatiska hoppautomater.

Drama på Yle Fem & Arenan

Ensam på scenen

Aktuella serier på Yle Fem & Arenan

Den snåriga vägen mot självacceptans

Danska serien "Petra älskar sig själv" på Yle Fem & Arenan.

Så länge Petra Nagel kan minnas har hon varit ovän med sin egen kropp. Hon tycker hela tiden den är fel - för ful, för tjock. I danska serien Petra älskar sig själv försöker hon bryta mönstret.

När dejten har ett namn men inget mer

Annorlunda dejtingprogram på Yle Fem & Arenan .

Fyra modiga unga singlar har sagt ja till ett dejtingexperiment. I serien Biljett till kärleken skall de ut och resa med en dejt de inte känner. Det finns bara ett krav. Den okända dejten måste ha det namn som färdigt står på flygbiljetten.

Lerin och de människor han är nyfiken på

Konstnären Lars Lerin funderar kring föräldraskap.

Konstnären Lars Lerin ger sig ut för att leta vänner och träffa kreativa människor han är nyfiken på. I andra säsongen av Vänligen Lars Lerin har Lars och maken Junior har precis blivit föräldrar.

Programtips från övriga kanaler

Nytt om Arenan

Läs också