Hoppa till huvudinnehåll

Tv-program A-Ö

De allra flesta av Yle Fems program finns efter sändning tillgängliga på Yle Arenan.

Sista chansen

Ta chansen och se på ett program vars visningsrätt snart upphör på Yle Arenan.

Anna Signeul: Finlands potential är enorm

Damlandslagets nya chefstränare tror på Finland.

Hon anser att Finland borde ha spelat EM i somras. Hon vet att fotbollsfolket förväntar sig att Finland snart igen skall nå en slutturnering. Hon ser inga orsaker varför det inte skulle ske redan i VM 2019. Hon är Anna Signeul, Finlands nya chefstränare – och hon vill att Finlands damer skall nå sin fulla potential.

Drama på Yle Fem och Arenan

Allt för familjen och restaurangen

Svenska storserien Vår tid är nu på Yle Fem

Fredsdagen 7 maj 1945. Andra världskriget är över och en ny tid med folkhemmets framväxt står för dörren. Därmed också konflikten mellan det gamla och det nya. Handlingen i svenska storserien Vår tid är nu kretsar kring familjen Löwander och deras ansedda restaurang.

Hämnd och besatthet i sommaridyllen

Fjärde säsongen av Morden i Sandhamn på Yle Fem.

Den fjärde säsongen av svenska kriminalserien Morden i Sandhamn är baserad på Viveca Stens kriminalroman ”I natt är du död” och kretsar kring hämnd och besatthet. Sommaridyllen spricker när studenten Marcus Nielsen hittas död.

Sommar med bekymmer i det fördolda

Tredje säsongen av danska Badhotellet på Yle Fem.

Det har igen blivit sommar, och i dramaserien Badhotellet öppnar Molly Andersen för ännu en säsong . Året är 1930 och kraschen på Wall Street och den stora depressionen kastar ett mörkt moln över Europa. Gästerna på badhotellet i vackra Nordjylland har också helt andra bekymmer – inte minst i det fördolda.

Bedrägeriet 2 - Blir bankvärlden Claudias och Mads' upprättelse?

Succéserien låter sig inspireras av finanskrisen.

Danska dramaserien Bedrägeriet tar oss till en värld av ekonomisk brottslighet. Den andra säsongen utspelar sig i bankvärlden där uppgången kan vara snabb men mycket också kan visa sig vara luftslott. Kanske kan bankvärlden också ge polisen Mads’ och tidigare chefsjuristen Claudias upprättelse.

Aktuella serier på Yle Fem och Arenan

Mer "slow living" med Frank och hans familj

Säsong 17 av serien En tvättäkta lantis.

Välkommen tillbaka till Frank och hans familj på Kastaniegården. Det är högsommar och Frank njuter av livet med djuren och odlingarna. Säsong 17 av En tvättäkta lantis bjuder också på kalkbränning, fortsatta byggprojekt och tillverkning av äppelcider.

Tolv ting som påverkade Finland

Henrik Meinander berättar Finlands historia via objekt.

Tolv ting som på ett konkret sätt berättar Finlands historia under de senaste 100 åren. Det är utgångspunkten för serien Tolv ting om Finland. Det minsta föremålet är identitetsbrickan, som bars av soldaterna under kriget, det största är Sverigebåten.

Alla svenska stjärnkockars fader

Tvådelad dokumentär om Tore Wretman på Yle Fem.

Svensk dokumentär i två delar om mannen som fick svenskarna att glädjas åt mat - Sveriges förste stjärnkock, krögare i världsklass och superkändis, Tore Wretman.

Nytt om Arenan

Läs också

Somalier i Helsingfors: Sju av mina bekanta dog i lördagens terrordåd

Finlandssomalierna sörjer värsta terrordådet i Somalia.

En lastbil sprängdes i luften i Somalias huvudstad Mogadishu i lördags. Drygt 300 personer dödades och lika många skadades i det värsta terrordådet i Somalias historia. Stämningen bland finlandssomalierna är betryckt. Tolken och journalisten Abdi Musse Mohamud i Helsingfors kände sju av dem som dödades i terrordådet.