Hoppa till huvudinnehåll

Aktuellt på Yle Fem & Arenan

En megastjärnas sista expedition

Dokumentär om Adolf Erik Nordenskiöld.

1800-talet var den arktiska yrans tidevarv. Med vetenskapen som lans skulle de vita vidderna erövras och förnuftet undanröja vidskepelserna om polartrakterna. Dokumentären Nordenskiölds sista expedition berättar om sin tids megastjärna.

Strömsö Mild - brygg ditt eget öl

Att brygga öl hemma är inte så komplicerat!

Att brygga öl hemma är inte så komplicerat som man skulle kunna tro. Ingredienserna är få och man klarar sig långt med en bra termometer, en stor kastrull och ett visst mått av noggrannhet.

Drama på Yle Fem & Arenan

Allt för familjen och restaurangen

Svenska storserien Vår tid är nu på Yle Fem

Fredsdagen 7 maj 1945. Andra världskriget är över och en ny tid med folkhemmets framväxt står för dörren. Därmed också konflikten mellan det gamla och det nya. Handlingen i svenska storserien Vår tid är nu kretsar kring familjen Löwander och deras ansedda restaurang.

Sommar med bekymmer i det fördolda

Tredje säsongen av danska Badhotellet på Yle Fem.

Det har igen blivit sommar, och i dramaserien Badhotellet öppnar Molly Andersen för ännu en säsong . Året är 1930 och kraschen på Wall Street och den stora depressionen kastar ett mörkt moln över Europa. Gästerna på badhotellet i vackra Nordjylland har också helt andra bekymmer – inte minst i det fördolda.

Aktuella serier på Yle Fem & Arenan

Gubbarna i Bachstad tar sig an Indokina

Sjudelad serie i Yle Fem och på Arenan

Team Bachstad är i farten igen. Den här gången beger sig de norska äventyrarna Øystein Bache och Rune Gokstad till Indokina. Målet är att lämna en terrängbild till en hjälporganisation i Kambodja.

Mer "slow living" med Frank och hans familj

Säsong 17 av serien En tvättäkta lantis.

Välkommen tillbaka till Frank och hans familj på Kastaniegården. Det är högsommar och Frank njuter av livet med djuren och odlingarna. Säsong 17 av En tvättäkta lantis bjuder också på kalkbränning, fortsatta byggprojekt och tillverkning av äppelcider.

Nytt om Arenan

Läs också