Hoppa till huvudinnehåll

Aktuellt på Yle Fem

”Om man måste förlora, så är det så här” – damligans bästa mittfältare tror starkt på avancemang i Champions League inför returmötet mot Zürich

FC Honkas damer tror på Champions League-avancemang.

Lotten hade kunnat ge FC Barcelona, Bayern München eller regerande mästaren FC Lyon i första omgången av Champions League. Istället blev det ”mänskliga” FC Zürich. Drömmen om avancemang lever – trots uddamålsförlusten i första mötet.

Att jobba frivilligt gör dig nöjdare

Att exempelvis sköta barnbarn är också frivilligarbete.

Allt fler jobbar frivilligt inom någon organisation inom exempelvis vård eller skola. Men många tänker inte på att de också jobbar frivilligt genom att exempelvis sköta barnbarnen. De som jobbar frivilligt säger att det är meningsfullt och att man får mycket tillbaka. Det lönar sig också av hälsoskäl.

Aktuella serier på Yle Fem & Arenan

I jakt på okända arvingar och oberättade livsöden

Svenska serien Arvinge okänd på Yle Fem och Arenan.

Varje år dör cirka 600 personer i Sverige utan att någon släkting tar vara på det de lämnar efter sig. I jakten på de okända arvingarna reser Kattis Ahlström och Niklas Källner i serien Arvinge okänd över hela världen för att överlämna ett arv i form av pengar, men också berätta en livshistoria.

Drama på Yle Fem & Arenan

Sandhamn vaknar till ännu ett mord

Femte säsongen av kriminalserien Morden i Sandhamn.

Den femte säsongen av svenska kriminalserien Morden i Sandhamn är baserad på Viveca Stens kriminalroman I stundens hetta och kretsar kring förtroenden och lögner.

Nästan unplugged

Unika musikupplevelser och artistmöten i Nästan unplugged

Både finlandssvenska och rikssvenska artister i säsong 3.

Den populära serien Nästan unplugged är tillbaka med en tredje säsong i tv, radio och på Arenan hösten 2018. Nästan unplugged - Ett liveporträtt är en musikalisk resa genom tre artisters och tre musikgruppers unika karriärer.

Tips från övriga kanaler

Nytt om Arenan

Läs också