Hoppa till huvudinnehåll

Tv-program A-Ö

De allra flesta av Yle Fems program finns efter sändning tillgängliga på Yle Arenan.

Sista chansen

Ta chansen och se på ett program vars visningsrätt snart upphör på Yle Arenan.

Aktuellt på Yle Fem

En prima ballerina med familjedrömmar

Maiko vill kombinera sin karriär med ett familjeliv.

Maiko Nishino-Ekebergs öde var förutbestämt. Hennes namn betyder "dansande barn" och med hård träning och disciplin har hon lyckats ta sig till toppen som prima ballerina på norska nationalbaletten. Nu längtar hon efter en egen familj.

Hur blir man världens bästa pappa?

Norsk livsstilsserie söker svaren.

Vad skall till för att man skall bli världens bästa pappa? Norska livsstilsserien Världens bästa pappa söker några av svaren tillsammans med programledaren Lars Karelius Noer och sex andra pappor. Alla med sina personliga upplevelser och utmaningar.

Eftre Nio

På resande not

Molly Rosenström: Jag tror att jag har tävlat tillräckligt

Utbildar sig i jazzsång och gästar På resande not.

För fem år sedan slog Molly igenom i tv-programmet Talent och är sin ringa ålder till trots en erfaren popartist, som nyligen fått smak även på jazz. I veckans På resande not sjunger hon två eurovisionsklassiker men drömmer inte själv om att vara med i Eurovision Song Contest.

Drama på Yle Fem

Mörkret sänker sig över Waldemars pensionat

Tjockare än vatten 2 utspelar sig på ett vintrigt Åland.

Andra säsongen av Tjockare än vatten är här. Vi träffar åter syskonen Waldemar som nu gemensamt äger pensionatet på Åland som de ärvt efter sin mamma Anna-Lisa. Tillsammans skall de tre nu driva stället medan vintermörkret tränger in genom väggarna och ger upphov till nya konflikter.

Aktuella serier

Mark Levengood hjälper präster att hitta den rätta

"Som präst har du nog intressanta tankar om kärlek".

Hur gör man för att träffa den rätta om man har en prästkrage runt halsen? Programledaren Mark Levengood hjälper en pingstpastor och tre präster i Svenska kyrkan att hitta kärleken. Alla fyra, två kvinnor och två män, delar samma dröm: Att dela sitt liv med någon.

Paolo Macchiarini - galen kirurg eller geni?

Dokumentär i tre delar följer den omtalade kirurgen.

Året 2015 blev inte som stjärnkirurgen Paolo Macchiarini hade tänkt sig. Han har hunnit bli anklagad, nästan fälld och friad för forskningsfusk. Han har anklagats för att använda dödligt sjuka personer som försökskaniner, och hans operationer utreds av polis och åklagare, med misstanke om vållande till annans död.

Jorden runt och helt beroende av sociala medier

Line skall skaffa mat och husrum via sociala medier.

Programledaren Line Elvåshagen (25) är en bekant radioröst i Norge känd för sitt spralliga och impulsiva sätt. Men egentligen lever hon ett ganska inrutat och väl planerat liv. Nu sätter hon allt det åt sidan och tar ett rejält kliv ur sin "comfort zone".

Något annat än selfies och solnedgångar

Norsk serie jagar den bästa mobilfotografen.

I höst kan alla lära sig att ta bättre bilder med mobilen genom att följa med realityserien Mobilfotograferna. I serien kommer sex människor att få olika slag av uppgifter som de ska lösa med sina telefoner. De får tips och råd av professionella fotografer.

Nytt på Arenan

Läs också