Hoppa till huvudinnehåll

Nytt om Arenan

Läs också

Våldsamheter, skattelättnader och ny politik – Gula västarna har marscherat i ett år i Frankrike och fick "elitisten" Macron att böja sig

Macron började som "Jupiter", men fick böja sig.

Det var en lördag för ungefär ett år sedan som hundratusentals ilskna fransmän iklädda lysande västar begav sig ut på gatorna runt om i Frankrike. Det blev inledningen till en av de största och ovanligaste rörelserna i landets moderna historia.

För elva år sedan gick det vägen – nu ska fem U21-hjältar skriva ny historia: "Jag var så helsikes nervös, det var en känslostorm"

"Tog längre än vi hoppats på att vara i det här läget igen."

En hel idrottsnation hoppas att fotbollslandslaget ska gå till EM. Fem av spelarna i truppen doppade tårna i en slutspelssommar redan 2009. U21-hjältarna kommer ihåg känslorna. "Det tog längre tid än vi hade hoppats på att vara i det här läget igen", säger Tim Sparv.

Ett djupt spelberoende präglade 20 år av Fredriks liv: “Olyckligt nog var det bara en maskin som såg mig”

“Veikkaus kunde ta mera ansvar”, säger Fredrik Nygård.

När Fredrik Nygård var djupast inne i sitt spelberoende, kunde han ena stunden vara rik som ett troll och glida fram i limousin, nästa vecka bodde han på gatan. “Jag levde i ett mörker 300 dagar om året”, berättar han om sitt missbruk.