Hoppa till huvudinnehåll

Tv-program A-Ö

De allra flesta av Yle Fems program finns efter sändning tillgängliga på Yle Arenan.

Sista chansen

Ta chansen och se på ett program vars visningsrätt snart upphör på Yle Arenan.

I huvudet på en ultralöpare

Dokumentär om Sparthalon på Yle Fem

Varje år samlas löpare från hela världen för att delta i ett av världens mest utmanande lopp, Sparthalon. En historisk distans på 246 km - en utmaning för kroppen, men främst hjärnan.

Drama på Yle Fem och Arenan

Sommar med bekymmer i det fördolda

Tredje säsongen av danska Badhotellet på Yle Fem.

Det har igen blivit sommar, och i dramaserien Badhotellet öppnar Molly Andersen för ännu en säsong . Året är 1930 och kraschen på Wall Street och den stora depressionen kastar ett mörkt moln över Europa. Gästerna på badhotellet i vackra Nordjylland har också helt andra bekymmer – inte minst i det fördolda.

Grå gubbe på resa i färgglatt Indien

Dramaserien Delhis vackraste händer på Yle Fem.

I dramaserien Delhis vackraste händer träffar vi Göran Borg som börjar närma sig de femtio och är trött på sitt jobb och livet i allmänhet. Tillfälligheter för honom på en resa till Indien - och av ännu mer tillfälligheter blir han kvar.

Bedrägeriet 2 - Blir bankvärlden Claudias och Mads' upprättelse?

Succéserien låter sig inspireras av finanskrisen.

Danska dramaserien Bedrägeriet tar oss till en värld av ekonomisk brottslighet. Den andra säsongen utspelar sig i bankvärlden där uppgången kan vara snabb men mycket också kan visa sig vara luftslott. Kanske kan bankvärlden också ge polisen Mads’ och tidigare chefsjuristen Claudias upprättelse.

Aktuella serier på Yle Fem och Arenan

Islam bakom nyhetsrubrikerna

Serie om hur det är att leva som muslim i Sverige.

Få religioner diskuteras så mycket som islam. Men hur låter diskussionerna bortom nyhetsflödet och debatten? Serien Jag är muslim leds av Anna Lindman.

Nytt om Arenan

Yle Teema & Fem

Samlade frågor och svar kring Yle Teema & Fem

Har du frågor kring Yle Fem? Kolla om svaren finns här!

Varför gör Yle det här? Försvinner det program? Betyder det här mindre tv på svenska? Här hittar du svar på åtminstone en del av de frågor tv-reformen kan väcka.

Läs också

Hjärnan kan återhämta sig från språkstörningar

Men de flesta får inte tillräckligt mycket rehabilitering.

I Finland har hundratusentals vuxna drabbats av språkstörningar, eller afasi, men färsk forskning visar att man kan återhämta sig. Tidigare ansågs det att en hjärnskada alltid orsakade bestående svårigheter, men nu finns det bevis för att hjärnan hittar nya vägar.