Hoppa till huvudinnehåll

Nytt om Arenan

Läs också

Lejonanalysen: Ett finländskt lag som överträffade alla förväntningar och samtidigt skrev om hockeyhistorien

Sveriges 20 etablerade NHL-spelare föll pladask mot Finland.

Någon obotlig finländsk optimist hade kanske kunnat föreställa sig att Lejonen skulle slå Tre Kronor i VM-kvartsfinalen. Men inte på det här sättet, inte med den här matchbilden. Ett lag med 20 etablerade NHL-spelare blev utspelat av ett lag utan sådana i en av finländsk ishockeys allra största kvällar.

Bara hälften av britterna har registrerat sig hos Migri inför brexit: Också Diana Webster kan bli olaglig invandrare efter 66 år i Finland

För 5 000 britter i Finland är brexit ett existentiellt hot.

Migrationsverkets siffror visar att hälften av de 5 000 britterna som bor i Finland ännu inte har registrerat sig som EU-medborgare. Efter en eventuell brexit måste de söka uppehållstillstånd, annars blir de olagliga invandrare. Migri godkänner inte heller alla britters registrering. Britterna är arga och lever i stor ovisshet om sin framtid.

Ungdomsfilm som innehåller svordomar, kokainköp och barnarbetskraft blev megasuccé

Ternet Ninja har sålt över 900 000 biljetter i Danmark.

Ternet Ninja är en dansk, animerad ungdomsfilm där man svär, köper kokain, slåss mot mobbare och skildrar barnarbetskraft och dess vidriga förhållanden. Men det är också en film som handlar om vänskap, förälskelse och vikten av att stå upp för sig själv och andra. Och så är den stundvis ganska rolig.